Connect with us

Yerel Bakış

Adobe Yetkili Satıcı Nereden Bulunur

Published

on

Hızlı bir şekilde Adobe ürünlerini satın almak ve kullanmaya başlamak mı istiyorsunuz? Cevabınız evet ise farklı adreslerden bu ürünleri satın alabilirsiniz. Adobe ürünleri doğrudan resmi adresten ya da yetkili satıcılar üzerinden satın alınabilir. Resmi adres yetkili satıcılara göre biraz daha pahalı şekilde satış yapmaktadır. Bu konuda çoğunlukla Adobe acrobat pro benzeri programları satın alırken dikkat edilmesi gereken konuları şu şekilde özetlemek yanlış olmayacaktır.

Adobe Lisans Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle yetkili bir adresten satın almanız tavsiye edilir. Çünkü kaynağı belli olmayan adresler hem paranızı hem de emeklerinizi boşa harcamanız anlamına gelebilir. Bu adresler genel olarak Adobe tarafından yetkilendirilmektedir. Türkiye’de ise en fazla olumlu müşteri memnuniyetine sahip olan adreslerden bir tanesi de enorm.com.tr adresidir. Dilerseniz buradan hızlı bir şekilde satın alarak ilgili ürünlerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Satın aldığınız bu adreslerin her zaman için teknik destek sağlaması önemlidir. Türkçe ve anlık olarak destek sağlamayan adresler bir sorunla karşılaşmanız durumunda sizi zor durumda bırakabilir. Bu sebepledir ki, işini profesyonel bir şekilde yapan Adobe yetkili satıcı ile çalışmanız sizin için avantaj olacaktır.

Farklı Çözümler Kaliteli Ürünler

Lisans satın aldığınız bu bayiler ürün seçenekleri ile de göz doldurmalıdır. Başka bir lisansa ihtiyaç duyduğunuzda doğrudan size destek sağlayacak ve kısa süre içerisinde geri dönüş yapacak bir adresten yardım alabilirsiniz.

Türkiye’de biraz önce de altını çizdiğimiz üzere enorm ve birkaç firma daha bulunmaktadır. Bunlar üzerinden hem son derece ekonomik hemde kullanışlı lisans seçeneklerine ulaşarak alışverişinizi kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Güvenilir platformlar üzerinden alışveriş yapmanız da ilerleyen zamanlarda sorun yaşamanız durumunda sizin için büyük bir kurtarıcı olacaktır.

Dilerseniz bu yetkili satıcılar üzerinden fiyat karşılaştırması yaparak hangisinin daha kullanışlı olduğunu ve orta uzun vadede daha ekonomik olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Yalnız bunun gibi profesyonel ürünlerde en azından lisans kadar önemli olan orijinallik ve anında teknik servis gibi konu başlıklarının da bir o kadar önemli olduğunu da unutmamak gerekmektedir.

Continue Reading