Connect with us

Kültür Sanat

Altın Şarkılar Konseri 16 Ağustos’ta başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Altın Şarkılar konseri 16 Ağustos’ta başlıyor.

Published

on

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Altın Şarkılar konseri 16 Ağustos’ta başlıyor. Menteşe ve Bodrum ilçelerinde düzenlenecek olan konserlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ve zurna sanatçıları sahne alacak.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Altın Şarkılar konseri 16 Ağustos tarihinde başlıyor. Menteşe ve Bodrum ilçelerinde düzenlenecek olan konserlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ve 4 zurna sanatçısı sahne alacak.

 

2 gün sürecek olan Altın Şarkılar Konserinin ilki 16 Ağustos’ta Menteşe ilçesi Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nda, ikincisi ise Bodrum ilçesi Bodrum Limanı’nda yapılacak. Saat 21.00’da başlayacak olan konserlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi orkestrasının şefliğini Erol İnal yapacak. Konserlerde zurna sanatçıları Ünal Yürük, Buğra Kutbay, Erman Çalgıcı ve Hasan Çakan alırken, Çökertme, Eklemedir Koca Konak, İzmir’in Kavakları, Harmandalı, Ah Bir Ataş Ver, Kerimoğlu, Rakkas, Arkasi Gelmez Dertlerimin, Nassam Aleyna, Leylim Ley, Ka’an azzaman ve İzmir Marşı seslendirilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading