Connect with us

Kültür Sanat

Antalya Büyükşehir izcileri Tünektepe’den şehri izledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi izcileri, Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’ni gezdi.

Published

on

Antalya Büyükşehir Belediyesi izcileri, Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’ni gezdi. Tünektepe'den Antalya'nın kuş bakışı manzarasını izleyen izciler, keyifli bir gün yaşadı.

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın başlatmış olduğu izcilik faaliyetleri kapsamında 11-15 yaş aralığındaki izciler, çeşitli etkinlerle eğitim ve gezilerini sürdürüyor. Büyükşehir izcileri, faaliyetleri kapsamında kentin simge ve turistik alanlarını da ziyaret ediyor. Geçtiğimiz hafta Antalya’nın dünyaca ünlü tarihi Perge Antik Kenti’ni gezen izciler, son olarak da teleferikle 605 rakımlı Tünektepe'ye çıktı. 

 

İLK KEZ GELDİM

İzcilerin birçoğu ilk defa teleferiğe binmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Tünektepe’de Antalya’nın eşsiz manzarasını izleyen izciler, dürbünden kentin güzelliklerine yakından baktı. Büyükşehir izcilerinden Batuhan Çetinkaya, daha önce Tünektepe Teleferik ve Sosyal tesislerine gelmediğini söyleyerek, "İlk defa bu gezi sayesinde Tünektepe'ye geldim. Teleferiğe bindik ve çok heyecanlandım. Antalya ve deniz buradan çok güzel görünüyor” diye konuştu.  

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading