Connect with us

Gündem

Avrupa'nın en büyük sektör buluşmasına Türkiye damgası

Türkiye’den baskı sektörü temsilcileri, Avrupa’nın en büyük sektör buluşması olan FESPA Global Print Expo 2023’te en yeni ürün ve hizmetlerini sergileyecek.

Published

on

Türkiye’den baskı sektörü temsilcileri, Avrupa’nın en büyük sektör buluşması olan FESPA Global Print Expo 2023’te en yeni ürün ve hizmetlerini sergileyecek. 23-26 Mayıs tarihlerinde Münih’te düzenlenecek fuarda Türkiye’den baskı, endüstriyel reklam ekipmanları ve malzemeleri üreten 20’den fazla şirket, FESPA Global Print Expo ve European Sign Expo’ya katılarak ihracatlarını artıracak

Avrupa ve dünyanın en büyük baskı fuarı FESPA Global Print Expo 2023, 23-26 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde sektörü bir araya getiriyor. Endüstriyel reklam fuarı European Sign Expo’yu da kapsayan FESPA Global Print Expo’ya Türkiye’den şirketler de çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’den baskı, endüstriyel reklam ekipmanları ve malzemeleri üreten 20’den fazla şirket her iki etkinlikte yeni işbirlikleriyle ihracat hacimlerini artırmayı hedefliyor. 

 Türkiye’den şirketlerin prömiyeri 

Bu yıl Türkiye’den katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği FESPA Global Print Expo 2023, ‘Yeni Perspektifler’ sloganıyla katılımcıları büyüme fırsatı yakalamaya davet ediyor. FESPA Global Print Expo ve European Sign Expo 2023’te 330’dan fazla katılımcı, ziyaretçilere dijital, serigrafi, tekstil baskısı ve endüstriyel reklam uygulamaları için ürün yeniliklerini sunacak. 

Türkiye’den baskı ve endüstriyel reklam ekipmanları ve malzemeleri üreten Amiral Alüminyum, Bilsan Bayrak, Canapa Kağıt, Çağdaş Kağıt, EmirTrans Paper, Ese Reklam, Ledu, Liteks, Lion Group (Bizce Neon), Lustre, Ores Display, Plastfit, Remifol, Seçil Bayrak, Smile Sign, Soletex, Som A.Ş., Şirin Reklam, Teknika Teknik Tekstil, Textilbox, Toyopan, Trujet ve Ues Makina çözümlerini sergileyecek.

FESPA Global Print Expo’ya ilk kez katılacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten EmirTrans Paper’ın sahibi Aykon Yılmaz, “Ürün gamımızda ince gramaj kâğıtlarına odaklandık. Fuarda 25-45 gram arasında değişen kağıt çeşitlerimizin dünya prömiyerini yapacağız” dedi. 

Uzmanlar anlatacak

FESPA Global Print Expo kapsamında fuar boyunca özel etkinlikler de düzenlenecek. Fuar ziyaretçilerine açık bir sergi alanı etrafında kişiselleştirme için ürün ve çözümlerden oluşan deneyimsel bir vitrin sunulacak. Kişiselleştirme Deneyimi konferansı, 50’den fazla uzman konuşmacının yer alacağı, kişiselleştirilmiş sadakat pazarlaması, spor giyim ve moda özelleştirme, ısmarlama iç mekanlar ve kişiselleştirilmiş paketlemeye adanmış bireysel içerik akışlarını içerecek. 

Yılın en iyileri ödüllendirilecek

Ayrıca FESPA Ödülleri’yle yılın en iyi uygulamaları açıklanacak. FESPA Ödülleri, endüstri standartlarının belirlendiği ve en iyi matbaacıların yeteneklerini, katkılarını ve yaratıcılıklarını sergilediği yer olarak baskı ve tabela dünyasında tanınan tek bağımsız baskı endüstrisi ödülü olarak biliniyor. World Wrap Masters yarışması da folyo kaplama alanında sektörün en iyilerini bulmak için düzenlenecek. World Wrap Masters Europe 2023’te eğitim atölyeleri, gösteriler ve yarışma yer alacak. 7. yılında olan Printeriors 2023 kapsamındaysa baskı alanında teknoloji ve iç dekorasyonun nasıl birleştirildiği sergilenecek. 

FESPA Global Print Expo’ya ücretsiz katılmak için isteyen şirketler FESPA’nın Türkiye’deki temsilcisi ARED üzerinden iletişime geçerek bölgenin en büyük baskı dünyası şovuna dahil olabilecekler. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading