Connect with us

Kültür Sanat

Balkanlar ve Trakya bu etkinlikte buluşuyor!

Lüleburgaz Belediyesi ile Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği (BAL-GÖÇ Trakya) iş birliğinde gerçekleştirilen 6.

Published

on

Lüleburgaz Belediyesi ile Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği (BAL-GÖÇ Trakya) iş birliğinde gerçekleştirilen 6. Balkan Rumeli Trakya Buluşması 11 Eylül’de Lüleburgaz Kent Ormanı’nda binlerce kişinin katılımıyla düzenlenecek. Balkanlar ve Trakya’dan binlerce soydaşın buluşacağı 6. Balkan Rumeli Trakya Buluşması Esil Duran konseriyle sona erecek.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin BAL-GÖÇ Trakya iş birliğiyle gerçekleştirdiği ve 3 yıldır pandemi nedeniyle yapılamayan Balkan Rumeli Trakya Buluşması’nın 6’ncısı Lüleburgaz Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek. Birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak bu büyük buluşmada binlerce kişi doyasıya eğlenecek.

 

Birbirinden renkli etkinlikler!

Düzenlenecek büyük buluşma 11 Eylül sabah 10.00’da piknikle başlayacak. Ardından 15.30’da halk oyunları gösterileri ile devam edecek etkinlikte beğenilen DJ Samet Kurtuluş sahne alacak. Birbirinden güzel remixlerle kalabalığı coşturacak olan Kurtuluş’un ardından ise sahneye Esil Duran çıkacak. 6. Balkan Rumeli Trakya Buluşması Esil Duran konseriyle sona erecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading