Connect with us

Sağlık

Behçet Uz Eski Başhekimi Dr. Tanju Çelik CHP’den Aday Adayı Oldu

Published

on

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerine iki aydan az bir zaman kaldı. Siyasi partilere milletvekilliği aday adaylığı başvuruları devam ederken, aday adaylığı başvurusu yapan kişiler arasında doktorlar, sağlık çalışanlarının da olması dikkat çekiyor. İzmir Bergama İlçesi’nden aday aday olan İzmir. Dr. Behçet Uz Çocuk Sağlığı ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Tanju Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi’den (CHP) aday adayı oldu. 

“Millet İttifakı’nın Politikaları Doğrultusunda Hareket Edeceğiz”

Bilim Sağlık Haber Ajansı’nın (BSHA) ulaştığı, 28. Dönem İzmir 2. Bölge Milletvekilliği Aday Adayı olan Dr. Çelik, Bergamalılara, Bakırçaylılara daha faydalı hizmetler sunabilmek için bu yola çıktığını söyledi. Çelik, “6’lı Masa Millet İttifakı’nın politikaları doğrultusunda hareket ederek, projeler üreteceğimizi, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olduğu bir Türkiye’de çabalarımızı en üst düzeyde sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Tanju Çolak BSHA’ya Konuştu

CHP Milletvekili Aday Adayı Tanju Çelik şunları kaydetti: “Doğup büyüdüğüm topraklar olan Bergama’da önümüzdeki seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında aday adayı olarak, bölgemizin sorunlarına çözüm getirmeyi hedefliyoruz. Tarımsal kalkınmadan, sağlığa, eğitimden sosyal hayata Bergama’nın, Bakırçay’ın kalkınması için emek vereceğiz. Bölgemizde özellikle yenilenebilir enerji üzerine yatırımlar yapılabileceğini, güneş enerjisi, rüzgar enerjisi atıklardan, çöplerden enerji elde edilebilen yatırımları buraya getirmenin önemli olduğu kanaatindeyiz. Bunlar yapılıyor daha da artırılması için çabalayacağız. Kırsalda insan hayatının yaşam koşullarını iyileştirecek çalışmaların da yapılmasının önemine inanıyoruz. Köylerde kooperatifleşmenin, tarımsal kalkınmanın daha da etkin hale geritilmesini, üretimin arttırılması yönünde de projelerimiz var” dedi. 

Dr. Tanju Çelik, bundan önceki milletvekilliği seçimlerinde İzmir 2. Bölge’den AKP Milletvekili Aday Adayı olmuştu. 1972 doğumlu Çelik, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Continue Reading