Bitdefender Antivirüs Yılın Ürünü Seçildi!

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs’ün bilişim güvenliği alanındaki profesyonel ürün ve çözümleri arasında yer alan Bitdefender Internet Security, dünyanın en büyük bağımsız test kuruluşlarından olan AV-Comparatives tarafından yılın ürünü seçildi. Son 10 yıl içinde toplamda 5 kere yılın ürünü seçilen Bitdefender Antivirüs, rakiplerine göre bu alanda da en başarılı siber güvenlik çözümü olarak dikkat çekti.

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs’ün geliştirdiği Bitdefender Internet Security, AV-Comparatives tarafından 2022 yılı boyunca gerçekleştirilen tüm testlerde en yüksek performansı göstererek yılın ürünü seçildi. 17 siber güvenlik ürünü arasında, kötü amaçlı yazılımlardan koruma, performans, gelişmiş tehdit koruması, gerçek dünya koruması gibi kategorilerdeki tüm testleri başarıyla geçen Bitdefender Internet Security, Advanced+ ile derecelendirildi.

Son 10 Yılın En Başarılı Siber Güvenlik Çözümü

Bireysel ve kurumsal kullanıcılar için ödüllü antivirüs ve siber güvenlik çözümleri sunan Bitdefender Antivirüs, AV-Comparatives tarafından yapılan testlerde son 10 yıl içinde toplamda 5 kere yılın ürünü seçilerek en başarılı siber güvenlik çözümü olarak dikkat çekti. Bitdefender Antivirüs Tüketici Çözümleri Grubu Operasyonlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ciprian Istrate “AV-Comparatives’ten bir başka yılın ürünü ödülünü eve götürmekten onur duyuyoruz.” derken, Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye distribütörü Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu ise “Siber saldırılar her geçen gün artıyor ve çok daha karmaşık hale geliyor. AV-Comparatives tarafından yapılan testlerde elde ettiğimiz bu başarı, Bitdefender Antivirüs olarak kötü amaçlı yazılımlara, veri hırsızlığına ve gizlilik ihlaline karşı siber güvenlik alanında en iyi korumayı sağladığımızı gösteriyor.” açıklamasında bulundu.

Bitdefender Antivirüs Gücünü Kanıtladı 

“Bitdefender, çözümlerini test ettiğimiz her yıl siber güvenlik alanındaki etkinliğini ve güvenilirliğini kanıtladı.” diyen AV-Comparatives’in kurucusu ve CEO’su Andreas Clementi, “10 yıl içinde 5 kere yılın ürünü ödülünü almaya hak kazanan Bitdefender Antivirüs, ortaya çıkan tüm tehditleri durdurarak tüketici verilerini korumadaki gücünü gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı