Connect with us

YAŞAM

Burun Estetiği Ameliyatı

Published

on

Rinoplasti olarak da bilinen burun estetiği ameliyatları, sadece burun üzerinde yapılan estetik operasyonlardır. Sorunun ne kadar derin olduğuna bağlı olarak, uygulama farklı zamanlarda tamamlanır. Bu nedenle, en uygun plastik cerrahın seçilmesi son derece önemlidir. Burun estetiği ameliyatları, en iyi ameliyathane tarafından yapılır ve ücretlidir.

Burun estetiği ameliyatının amacı, toplumda burun estetiği olarak bilinen burun şekillerini ve işlevlerini düzeltmektir. Ameliyattan sonra hastalar klinikten bir ila iki saat içinde taburcu edilir. Bu nedenle, burun estetiği en iyi estetik operasyondur. İşlem daha çok özel doktorların klinik merkezlerinde yapılır. çünkü özel hastanelere göre özel estetik ve plastik doktorlarında bu ameliyat türü daha ucuz. Sonuç olarak hasta memnuniyeti garanti edilir.

Burun Estetiği Ameliyatı: Herkes burun estetiğinin önemini bilir. Burun şeklini değiştiren bir operasyondur. Rinoplasti olarak bilinen bu küçük burun düzeltmesi artık rinoplasti olarak bilinir. Bu tür bir burun estetiği artık acısız bir şekilde yapılabilir.

Rinoplasti veya Burun Estetiği Nedir?

Burun estetiği yaptırmak şu anda çok kolay. Gelişen tıbbi cihazlar ve teknoloji nedeniyle böyle oldu. Burun estetiği işlemleri, sağlık bakanlığı tarafından belgelendirilmiş ve güvenilir kişiler tarafından gerçekleştirilmelidir. İşlem, randevu günü beklendikten sonra başlar. İşlem yapılırken hasta anestezi alır. Daha sonra burun ve yüze jel ve krem uygulanarak istenilen burun operasyonu yapılır.

Burun Estetiğine Kimler Uygulanabilir?

Bu işlemin uygulanabilmesi için önce kişinin burun şeklini oluşturan kemik gelişimini tamamlaması gerekir. Bu nedenle, on sekiz yaşından küçüklere yapılmadığı için on sekiz yaşından sonra yapılmalıdır. Burun estetiği, herhangi bir sağlık sorunu olmayan insanlara uygulanır. Burun sorunları olan herkesin burun estetiği fiyatları yaptırması mümkündür.

Burun Estetiği Yaptıktan Sonra Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Şeyler

Burun estetiği işlemi bittikten sonra insanlar işlerine geri döner. Burun estetiği işlemi tamamlandıktan sonra dikkatli olun. Burun estetiği yaptıran kişinin su ile temas etmemesi ve buruna darbe almaması tavsiye edilir. Bu olay kendisi için çok önemli olduğundan, doktorun tavsiyesi dışında buruna operasyon yapılmamalıdır.

Burun estetiği ameliyatı sonrası iyileşme, yani burun estetiği ameliyatının bir sonucudur. Burun estetiği yaptırdıktan sonra bir dizi kurala uymak gerekir. İşlem sonrası, bu kurallar arasında kişinin dikkat etmesi gereken ilk şeydir. Estetik ameliyattan sonra iyileşme süreci de bu kurallara uymakla farklıdır.

İstanbul’da Kaç Gün Hastanede Kalmalıyım ve Kaç Gece Kalmalıyım?

İşlem bittikten sonra insanlar İstanbul’da kalmaya karar verirler. İşlem bittikten sonra gidecekleri ve kalacakları yer çok uzak olduğu için bir sonraki aşamaya kadar misafir kalmaları gerekir. Bunun yerine, işlem zorlu geçtiyse devam etmeyi tercih ederim.

Hasta Ne Zaman Doktora Gidebilir?

Hastalar, iyileşmelerine katkıda bulundukları kadar önemlidirler. İşlemden sonraki kişinin fiziksel ve zihinsel durumuna bağlı olarak, kişi istediği zaman ve yerde bu alanla kalabilir. Gidecekleri yere bağlı olarak değişir.

Herhangi Bir Estetik İşlemden Sonra Morluk ve Şişkinlik Olur Mu?

İşlem bittikten sonra morluklar ve şişlikler ortaya çıkabilir. Bu durum tipiktir. İlk haftanın çok önemli olduğu bu alanda bu durumlar daha sık görülür. Burun estetiği işlemi ve sonrası oldukça basit ve uygun fiyatlıdır.

Burun Estetiği Fiyatları: Burun estetiği oldukça ucuzdur. Burun şekli ve hastanede kalma süresi fiyatı etkiler. Genel olarak burun estetiği fiyatları operasyonunun maliyeti oldukça makul olduğundan, herhangi bir kişi bu operasyonu kolayca ödeyebilir.

https://www.serifyavuz.com/burun-estetigi-rinoplasti/ bilgi için hemen tıklayın.

Continue Reading