Camila Cabello ve Hans Zimmer’dan BBC Earth Belgeseli İçin Yeni Şarkı

Dünyaca ünlü süperstar Camila Cabello ve sevilen film müziği bestecisi Hans Zimmer, sonbaharda BBC Earth ekranlarına gelecek Frozen Planet II belgeseli için bir araya geldi.

 

Ünlü şarkıcı-söz yazarı Camila Cabello ile Dune ve Top Gun: Maverick gibi son dönemin popüler filmlerinin bestecisi Hans Zimmer, merakla beklenen BBC Earth belgeseli Frozen Planet II için yeni bir şarkı kaydetmek üzere stüdyoya girdi. Doğabilimci Sir David Attenborough'un anlatıcılığını üstlendiği belgesel serisinin fragmanına eşlik edecek ‘Take Me Back Home’ (Beni Eve Geri Götür) adlı şarkı, Cabello’nun büyüleyici vokalleriyle Zimmer’ın destansı melodilerini buluşturacak. 

 

Frozen Planet II’nin karlarla kaplı dünyasını melodilere taşıyan ‘Take Me Back Home’, kurtların geniş karlı ovalarda büyük bizonları avladığı, katil balinaların avlarını takip etmek için kurnaz teknikler kullandığı nefes kesen genişletilmiş fragmanın soundtrack’i olacak. İlk kez 26 Ağustos Cuma günü saat 14:00’te BBC Radio 1’de yayınlanacak şarkı, BBC Earth ve BBC Studios sosyal medya hesaplarının yanı sıra Camila Cabello’nun sosyal medya hesaplarından da duyurulacak. 

 

Yaşadığı gezegene olan tutkusunu müziğiyle birleştirme fırsatı bulduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Camila Cabello, “Hans Zimmer gibi bir efsaneyle çalışma şansı yakaladığım ve bu ilham verici yapıma sesimi ödünç verebildiğim için minnettarım. Frozen Planet II, Sir David Attenborough’un anlatımıyla efsaneleşirken gezegenimizi küresel ısınmaya karşı korumamız gerektiğinin altını çiziyor” dedi.

 

Hans Zimmer ise iş birliğiyle ilgili “Take Me Back Home’u bestelemek ve Camila’nın müzikal yeteneklerini keşfetmek benim için heyecan verici bir deneyim oldu. Dönüm noktası niteliğindeki Frozen Planet II belgeselinin parçası olduğum için ayrıcalıklı hissediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

2011 yılında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Frozen Planet’in devamı niteliğindeki Frozen Planet II, Kuzey ve Güney kutupları dahil olmak üzere, dünyanın buzlu noktalarına gerçekleştirilen altı bölümlük yolculuğu izleyiciyle buluşturacak. BBC Doğa Tarihi Birimi tarafından hayata geçirilen Frozen Planet II’nin baş yapımcı koltuğunda Mark Brownlow otururken serinin yapımcılığını ise Elizabeth White üstleniyor. BBC America, The Open University, Migu Video, ZDF ve France Télévisions ortak yapımı olan Frozen Planet II’nin sonbaharda BBC Earth ekranlarına gelmesi bekleniyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı