Connect with us

Kültür Sanat

‘Çık Dışarıya Oynayalım’ etkinliğine muhteşem final

Büyükşehir’in “Çık Dışarıya Oynayalım” adlı Çocuk Şenliği Sekapark Uçurtma Tepesi’nde düzenlenen sezon finali ile sona erdi   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 12 ilçede 24 noktada gerçekleştirdiği “Çık Dışarıya Oynayalım” adlı Çocuk Şenliği Sekapark Uçurtma Tepesi’nde sezon finali yaptı.

Published

on

Büyükşehir’in “Çık Dışarıya Oynayalım” adlı Çocuk Şenliği Sekapark Uçurtma Tepesi’nde düzenlenen sezon finali ile sona erdi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 12 ilçede 24 noktada gerçekleştirdiği “Çık Dışarıya Oynayalım” adlı Çocuk Şenliği Sekapark Uçurtma Tepesi’nde sezon finali yaptı. 19 Temmuz’da Gebze Kent Meydanı’nda start alan ve her ilçede birçok noktada gerçekleşen etkinliklerde çocuklar ve ebeveynler bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzlerine bir gülümseme, hafızalarına bir mutluluk bırakmak amacıyla düzenlenen “Çık Dışarıya Oynayalım” etkinliğinde yüz boyama, topaç boyama, bez çanta boyama, sıfır atık, sünger baskı gibi renkli ve eğlenceli atölyeler, robotlar, animatörler, illüzyon gösterisi, çocuk zumbası, macera parkuru, baloncuk gösterisi, masal dinletisi, ödüllü yarışmalar ve ikramlar yer aldı.

 

“TAHİR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kocaeli’nin tüm ilçelerinde gerçekleşen çocuk şenliğinde aileler çocukları ile yer alırken, eğlenceli ve öğretici etkinliklerde minikler coşku dolu anlar yaşadı. Sekapark Uçurtma Tepesi’nde gerçekleşen sezon finaline Başiskele Yeniköy’den ailesi ile katılan Bilge Çelik ve eşi Cüneyt Ayhan Başköy, “Çok memnun kaldık, çok eğlendik. Büyükşehir Belediyesi’nin hayata ve insana dokunan hizmetleri çok hoşumuza gitti. Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz. Tahir Büyükakın başkanımıza ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

OYUNLAR OYNANDI, BOYAMALAR YAPILDI

11 yaşındaki Berra Karakoç ise, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu programı çok beğendim. Oyunlar oynadık, boyamalar yaptık,  arkadaşlarımla dans ettik. Başından sonuna kadar çok güzel bir programdı” diyerek duygularını açıkladı. Derince’den etkinliğe katıldığını söyleyen Yasemin Akyol ise, “Çık Dışarıya Oynayalım etkinliğinin seneye de olmasını istiyoruz. Çünkü çok eğlendik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

 

YENİ SÜRPRİZLER YOLDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarına damga vuran “Çık Dışarıya Oynayalım” adlı Çocuk Şenliği adeta mest etti. Bu bağlamda çocukların fiziksel, sosyal, duyusal, bilişsel ve dil alanlarındaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olan etkinliklerden 17 bin 800 kişi çocuk faydalandı. Çok yakında çocukları başka sürprizlerin beklediğini belirten yetkililer, okullar açıldıktan sonra da çocukları bu tür etkinliklerle buluşturacaklarını ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading