Connect with us

Gündem

Çukurova'nın ilk ve tek hazır giyim fuarı 1 Şubat'ta kapılarını açıyor

Tekstil ve hazır giyim ticaretinin kalbinin atacağı Çukurova TEXPO 2023, 1-4 Şubat 2023 tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Published

on

Tekstil ve hazır giyim ticaretinin kalbinin atacağı Çukurova TEXPO 2023, 1-4 Şubat 2023 tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Bu sene üçüncüsü gerçekleşecek fuara Rusya başta olmak üzere Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkanlar’dan 20 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor.

Çukurova’nın dev tekstil üreticilerini bir çatı altında buluşturan 3. Çukurova TEXPO 2023, Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Adana Hazır Giyim Platformu iş birliğiyle 1-4 Şubat 2023 tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve KOSGEB tarafından destekleniyor. 4 Şubat 2023 tarihine kadar sürecek olan fuarda; bebe-çocuk hazır giyim, kadın hazır giyim, erkek hazır giyim, konfeksiyon yan sanayi ve aksesuarları, kumaş ve tekstil makineleriyle birlikte kumaş sektörüne dair birçok ürün tek bir çatı altında sergilenecek. 

Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü: ‘Çukurova Bölgesi tekstil sektöründe yurt içi ve yurt dışında önemli bir konumda yer alıyor. Bu potansiyeli fuar ile daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Sektör temsilcileri, fuar için yeni kreasyonlarını da burada görücüye çıkarıyor. Yeni trendler ve tasarımlar sergilenirken Türkiye ve dünyadan çok sayıda satın alma yöneticileri fuarımızı ziyaret ediyor. 2022 yılına göre %15 büyüme gerçekleştirdiğimiz fuarda her sene olduğu gibi birçok üretici ve satıcıyı bir araya getirerek bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz.  2020 yılında ilk kez kapılarını açan Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı; sektörün tüm profesyonellerini katılımcılarıyla buluşturmaya devam edecek. Bu sene Rusya başta olmak üzere Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkanlar’dan 20 bini aşkın ziyaretçi bekliyoruz’ dedi.

Fuar, dört gün boyunca sadece son gün 17.00’e kadar olacak şekilde 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Ziyaretçiler detaylı bilgiye ve fuar davetiyesine www.cukurovahazirgiyimfuari.com adresinden erişilebilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading