Connect with us

Sağlık

Diş Hekimleri Bilimsel Kongre ve Sergisi’nde Buluşacak

Published

on

İzmir Dişhekimleri Odası tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenecek Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi, sektör temsilcileri ve akademisyenleri bir araya getirecek.

İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Yaman Yamangil, Tepekule Kongre ve Sergi merkezinde 04 – 06 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek kongrenin, mesleki ve bilimsel açıdan son gelişmelerin paylaşılması ve tartışılması için diş hekimlerini buluşturan önemli bir platform olduğunu söyledi.

Sektör Profesyonelleri Buluşacak

Yıllardır sürdürdükleri Diş Hekimleri Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi hakkında bilgi veren Yamangil, şunları söyledi: “Bu misyonu uzun yıllardır sürdürmenin sevinciyle yeni bir organizasyon için tüm paydaşlarımızla birlikte kolları sıvadık. Kongremizin temel amacı; güncel gelişmeleri ve deneyimleri paylaşmak, mesleğimiz profesyonelleri arasındaki iletişim ve işbirliğini artırarak, ülkemizdeki ağız ve diş sağlığıyla ilgili gelişime katkıda bulunmaktır. İzmir Dişhekimleri Odası olarak ev sahipliğini üstlendiğimiz kongremizde temel olarak; eğitim, kalite güvencesi ve akreditasyon, koruyucu ağız diş sağılığı hizmetleri, interdisipliner ve multidisipliner çalışma modellerinin işlenmesi planlanmaktadır. Bilimsel programda; ülkemizden ve yurtdışından bilim insanlarının katkıları ile gerçekleşecek konferanslar, paneller ve serbest bildirilerin yanı sıra; dişhekimliği alanında tüm meslektaşlarımızın yararlanabileceği kurslar da yer alacaktır İZDO Başkanı Yaman Yamangil, kongre sonucunda ülkenin diş hekimliğine önemli katkılar sunacağını da vurgulayarak geniş bir katılım beklediklerini de sözlerine ekledi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Continue Reading