Connect with us

Kültür Sanat

D&R’ın Eğlenceli Dünyası Vakkorama Türkiye Windsurf Şampiyonası Heyecanına Ortak Oldu

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R, Vakkorama Türkiye Windsurf Şampiyonası sponsoru oldu.

Published

on

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R, Vakkorama Türkiye Windsurf Şampiyonası sponsoru oldu. Düzenlediği etkinlik ve atölyeleriyle sporculara ve katılımcılara eğlenceli anlar yaşatan D&R, Cem Hakko, Ralf-Emir Tezman, İlhan-Yalçın Sabancı gibi cemiyet hayatının sörf tutkunlarını da standında ağırladı. 15 kategoride birincilerin belirlendiği şampiyonada D&R özel ödülleri, D&R Kurumsal İletişim Direktörü Nalan Demircioğlu Yavuz tarafından verildi.

 

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R, Vakkorama Türkiye Windsurf Şampiyonası heyecanına ortak oldu. 24-28 Ağustos tarihleri arasında, 15 farklı kategoride, 139 startın verildiği organizasyonda sporcular rüzgar ve dalgaların arasında heyecan dolu anlar yaşarken, etkinliğin eğlence noktası D&R standı oldu. 

 

Türkiye’nin sörf cenneti Alaçatı’da gerçekleşen şampiyona, D&R dünyasının en sevilen oyun, teknoloji ve hobi markalarıyla buluştu. Jenga, Twister, Scrabble, Tabu gibi oyunların yer aldığı alanda JBL ürünlerini deneyimleme fırsatı sunulurken VR gözlüklerle sanal gerçeklik oyunları katılımcılara keyifli anlar yaşattı. 

 

Yaz sezonunun en heyecan verici markaları arasında yer alan deniz scooterı Sublue’nun da deneyimlendiği etkinlik, Sharpie’nin boyama aktivitesiyle renklendi. Fuji Instax tarafından fotoğraflanan eğlenceli anılar özel tasarım çerçeveyle katılımcılara hediye edildi.

 

15 kategorinin birincilerinin belirlendiği organizasyonda sporcular şampiyonluk plaketlerini alırken D&R özel ödülleri D&R Kurumsal İletişim Direktörü Nalan Demircioğlu Yavuz tarafından takdim edildi. U17 kategorisinin birincisi Ela Samancı ‘Birinciye D&R’dan kazananlara ödül olduğunu duyunca bunun motivasyonuyla suya çıkıp savaştım. D&R’a bu güzel ödülleri için çok teşekkür ederim.’ dedi.

 

Kültür ve eğlence dünyasına sunduğu zenginliklerle kalabalıkları bir araya getiren D&R, Myga Surf City’de gerçekleşen şampiyonanın katılımcılar için eğlence, sporcular için motivasyon noktası oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading