Connect with us

Gündem

Emirates, Haneda seferlerini yeniden başlatarak Asya ağını genişletiyor

Emirates, 2 Nisan 2023’ten itibaren Tokyo-Haneda seferlerine tekrar başlayarak Japonya’daki uçuş ağını yeniden inşa edecek.

Published

on

Emirates, 2 Nisan 2023’ten itibaren Tokyo-Haneda seferlerine tekrar başlayarak Japonya’daki uçuş ağını yeniden inşa edecek. Emirates, bölgenin en önemli ekonomilerinden ve uçuş noktalarından birine seyahat eden yolculara böylece daha fazla seçenek ve esneklik sunacak.

Emirates’in en yeni “Ezber Bozan” Boeing 777 modeli ile gerçekleştirilecek olan EK312 sefer sayılı uçuş, Dubai’den 07:50’de kalkarak Haneda’ya 22.35’te inecek. EK313 sefer sayılı dönüş uçuşu ise 00:05’te Haneda’dan kalkarak 06:20’de Dubai’ye iniş yapacak. Uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtilmiştir.*

Seferlerin yeniden başlaması Emirates’in Japonya’da pandemi sonrası seyahat ve turizm sektörünün canlandırılmasına verdiği sürekli desteğin ve artan uluslararası seyahat talebi ile uçuş ağındaki kilit pazarlardan gelen yolcu trafiğindeki fazlalığa verdiği yanıtın altını çiziyor. Tokyo-Narita’ya A380 ve Osaka’ya Boeing 777 ile gerçekleştirilen günlük seferlere ek olarak, Emirates’in Haneda’ya dönmesi havayolu şirketinin pazardaki sefer kapasitesini daha da artıracak.

Japonya’daki 26 şehre ve Tokyo ile Osaka üzerinden bölgedeki 10 noktaya yolcu erişimi

2013’te güzergâhtaki seferlerin başlamasından pandeminin ortaya çıkışına kadar, Haneda, ticaret ve turizm açısından her zaman Emirates’in uçuş ağındaki kilit noktalarından birisi olmuştur. Havayolu, Japonya’da hızlanan büyüme ve toparlanmayı desteklemek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyor ve kısa bir süre önce Tokyo’nun ardından ülkenin en büyük ikinci metropolü olan Osaka’ya seferlerinde 20. yılını kutladı. Emirates, Japan Airlines ile yaptığı ortak uçuş anlaşmasıyla Japonya’daki 26 şehre ve Tokyo ile Osaka üzerinden bölgedeki 10 noktaya yolcu erişimi sağlıyor.

Bilet rezervasyonları emirates, Emirates App veya seyahat acenteleri üzerinden gerçekleştirilebilir. Yolcular en güncel giriş şartlarını da buraya tıklayarak kontrol edebilirler.

6 kıtada 141 noktaya global uçuş ağı

Emirates, Tokyo-Haneda’nın eklenmesiyle global uçuş ağını 6 kıtada 141 noktaya çıkardı. Havayolu, bu uçuş noktalarından 10 tanesine sadece kargo taşımacılığıyla hizmet veriyor. Emirates hâlihazırda Brüksel, Cenevre, Nice, Londra Stansted, Frankfurt ve Zürih’e seferlerini tamamen kapalı First Class süitlerin yer aldığı en yeni “Ezber Bozan” Boeing 777-300ER ile gerçekleştiriyor.

En yeni Emirates Boeing 777 uçakların tüm kabinlerinde ergonomik tasarımlı koltuklar, multi milyon dolarlık uçak içi yenilemeler ve uçak içi eğlence sistemi ice’ın en güncel sürümü yer alıyor. Olağanüstü yolcu konforunu ve üst noktada özel alanı vurgulayan tasarımıyla, Emirates’in “Ezber Bozan” Boeing 777 özel süitleri zeminden tavana sürgülü kapıları ve soğuk gri renk paletleriyle uygulanan ultra modern tasarım özelliğini öne çıkıyor. Her biri 3,72 metrekare kişisel alan sunan, ferah ve tamamen kapalı özel süitler, toplam altı süitten oluşan 1-1-1 düzeninde yerleştirildi.

Emirates’in ezber bozan Boeing 777 uçağı hakkında daha fazla bilgi almak için bu sayfayı ziyaret edin.

Şirketin amiral gemisi olan A380, Tokyo-Narita’ya ek olarak Londra Heathrow, Auckland, Kuala Lumpur, Houston ve daha fazlasını içeren 40 uçuş noktasına hizmet veriyor.

Gökyüzündeki en iyi yemek deneyimi

Emirates ile seyahat eden yolcular, ödüllü şeflerden oluşan bir ekip tarafından geliştirilen ve çok çeşitli birinci sınıf içecek seçeneğinin eşlik ettiği, yerel lezzetlerden ilham alınarak hazırlanmış çeşitli seçeneklerdeki menüler ile gökyüzündeki en iyi yemek deneyimini yaşayabilirler. Yolcular, arkalarına yaslanarak Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice ile film, dizi, müzik, podcast, oyun, sesli kitap ve daha fazlasını içeren özenle hazırlanmış global eğlence içeriklerinin yer aldığı 5000’den fazla kanalın keyfini çıkarabilirler.

*2 Haziran 2023 ile 1 Ekim 2023 tarihleri arasında, Haneda’dan 00:05’te kalkış yapan EK313 sefer sayılı uçuş, Dubai’ye 5:50’de inecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading