Connect with us

Kültür Sanat

En İyi Rap Sanatçı Kategorisinde Tek Kadın Güneş

MÜZİK ÖDÜLLERİNDE 3 KATEGORİDE ADAY!   N1 Video Müzik Ödülleri kapsamında müziğin en iyilerinin belirleneceği “Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri 2022” için halk oylaması devam ediyor.

Published

on

MÜZİK ÖDÜLLERİNDE 3 KATEGORİDE ADAY!

 

N1 Video Müzik Ödülleri kapsamında müziğin en iyilerinin belirleneceği “Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri 2022” için halk oylaması devam ediyor. Toplamda 14 kategoride yarışan sanatçılar arasında yerini alan GÜNEŞ ise adaylar arasında tek kadın sanatçı olarak “En İyi Rap Sanatçı”, NKBI şarkısı ile “En İyi Rap Şarkı” ve “En İyi Video” kategorisinde yarışıyor. 

 

Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen “Head&Shoulders NR1 Video Müzik Ödülleri 2022” için halk oylaması devam ediyor. 

 

3 Farklı Kategoriye Aday!

ATLANTİS albümü ile adından sıkça bahsettiren Güneş ise heyecan dolu oylamada 3 farklı kategoride yarışıyor. “En İyi Rap Sanatçı” kategorisinde yarışan 30 aday arasında tek kadın sanatçı olarak yer alan sanatçı, Atlantis albümünün ikinci çıkış parçası olan NKBI şarkısı ile “En İyi Rap Şarkı” ve “En İyi Video” kategorisinde yarışıyor. 23 yaşındaki başarılı sanatçının tüm iletişim faaliyetlerini ise ünlü plak şirketi M.O.B Entertainment tarafından yürütülüyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading