Connect with us

Gündem

En prestijli moda fuarına yabancı alıcılar akın etti

Türkiye’nin en prestijli hazır giyim ve moda fuarı olarak hayata geçirilen CNR Fashion Show, ANFAŞ – Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı.

Published

on

Türkiye’nin en prestijli hazır giyim ve moda fuarı olarak hayata geçirilen CNR Fashion Show, ANFAŞ – Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. CNR Fashion Show’a, daha ilk günden binlerce yabancı alım heyeti geldi. Fuarda düzenlenen Aydın Açık defilesi ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. CNR Holding tarafından düzenlenen fuar 1 Nisan’a kadar açık olacak.

Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding tarafından, turizm ve ticaretin merkezi Antalya’da düzenlenen CNR Fashion Show – Hazır Giyim ve Moda Fuarı kapılarını açtı. Türkiye’nin en prestijli hazır giyim ve moda fuarı olarak hayata geçirilen CNR Fashion Show, ANFAŞ – Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize ediliyor. 15 bin metrekarelik sergi alanında hayata geçirilen fuarda, 100’ün üzerinde firma, 200’ün üzerinde markası ile yer alıyor.

1 Nisan’a kadar misafirlerini ağırlayacak olan CNR Fashion Show’a, özellikle yabancı alım heyetleri büyük ilgi gösterdi. Binlerce yabancı alım heyetinin daha ilk günden ziyaret ettiği fuardan, başta Rusya ve Amerika olmak üzere Avrupa, Afrika, Uzak ve Yakın Doğu, Bağımsız Devletler Topluluğu’nun da aralarında olduğu 50 ülkeden alım heyetlerinin yoğun ilgisi var. Yurt içinden sektör kuruluşlarının ciddi desteği ile düzenlenen fuara Rusya Tekstil ve Moda Endüstrisi Derneği, Özbekistan Tekstil Odası Üyeleri ile Hindistan, Azerbaycan, İran ve Mısır Tekstil Dernekleri de destek verecek.

Aydın Açık defilesi modaya yön veriyor

Moda dünyasının yenilikçi ve özgür isimlerinden Aydın Açık defilesi, katılımcı ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kendine has tarzı ve moda anlayışıyla katılımcılara ve izleyicilere unutulmaz bir moda deneyimi sunan Aydan Açık, Amsterdam, Londra ve Paris moda haftalarında önemli defilelere imza attı. Moda dünyasında çeşitliliğine önem veren bir moda tasarımcısı olduğunu kanıtlayan Açık’ın tasarımları, sadece bir giysi parçasından daha fazlasını ifade ediyor. Katılımcı firmalar için özel olarak hazırlanan Aydın Açık defilesi, katılımcı, ziyaretçi ve dünyanın birçok yerinden gelen profesyonel alım heyetlerine farklı bir deneyimler sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading