Connect with us

Kültür Sanat

“Fandom” İlk Üç Bölümüyle beIN CONNECT’te Yayında!

Özgün senaryosu ve güçlü kadrosuyla büyük beğeni toplayan beIN ORIGINALS dizisi Fandom, dijital içerik platformu beIN CONNECT’te bugün izleyicisiyle buluşuyor.

Published

on

Özgün senaryosu ve güçlü kadrosuyla büyük beğeni toplayan beIN ORIGINALS dizisi Fandom, dijital içerik platformu beIN CONNECT’te bugün izleyicisiyle buluşuyor.

 

Orijinal hikayesiyle büyük beğeni toplayan Fandom, 2. sezonu ile bugün beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşuyor. İzleyicilerine diledikleri zaman diledikleri içeriğe ulaşma imkânı sağlayan dijital içerik platformu beIN CONNECT’te ilk üç bölümüyle yayına giren Fandom, her Perşembe iki yeni bölümüyle izleyicisini yeniden ekrana kilitleyecek. 

 

Yapımcılığını OM CONTENT’in genç ve tecrübeli kurucuları Uğur Atukman Taban ve Itır Özoflu’nun üstlendiği, usta yönetmen Tayfun Güneyer’in yazıp yönettiği başrollerini ise Şahin Irmak ve Tuğçe Altuğ’un paylaştığı ilk sezonuyla büyük ilgi toplayan “Fandom”, bu sezon da yaratıcı ekibi ve mizahi üslubuyla romantik komedi dizilerinin dünyasını başarıyla konu ediniyor.

 

Televizyon dizilerinin fanatik hayranlarının sosyal medyada “Fandom” adı altında örgütlenip, dizileri yazan senaristlere karşı verdikleri savaşı anlatırken, aynı anda TV ve dizi sektörünü kara mizah türünde eleştirel bir yaklaşımla ele alan “Fandom”, yeni sezonuyla izleyicilerin favori dizisi olmaya devam edecek.

 

 

BÖLÜM 1:

 

Polis, her yerde Fandom Ferda’yı ararken; senarist Can, evinin altındaki gizli panik odasında sakladığı Ferda’yı, Marmaris’teki evine kaçırmıştır. İkili, gözden uzakta daha özgür ve mutlu bir hayat yaşarken; Can, yeni filminin senaryosunu bitirir.

 

BÖLÜM 2:

 

Can, “Mavi Aşk” adını verdiği yeni filmindeki erkek başrolünü, Marmaris’te tatil yapan Türkiye’nin en ünlü dizi jönü Kuzey Güney’e teklif eder. Ancak Kuzey Güney, Can’ın senaryosuyla ilgilenmez, hatta Can’la alay edip onu küçük düşürür. Sevgilisi Can’ın üzülmesine dayanamayan Fandom Ferda, Kuzey Güney’i kaçırır.

 

BÖLÜM 3:

 

Fandom Ferda, ünlü dizi jönü Kuzey Güney’i bayıltarak kaçırıp, marinada bekleyen bir teknenin kamarasında esir almıştır. Can da tekneye binince demir alırlar. Hedefleri Marmaris çevresinde ıssız bir koya demir atıp, Mavi Aşk filmini çekmek ve Kuzey Güney’i de zorla filmde oynatmaktır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading