Connect with us

Tv Magazin

Film Tadında Reklam

Published

on

Türkiye’nin ilk ve yerli enerji içeceği DİRİLİŞ tanıtım kampanyalarına hızla devam ediyor. TÖRÖK Group bünyesinde olan DİRİLİŞ enerji içeceğinin reklam filmide yine aynı şirketler bünyesinde olan ENOS film Media yapım tarafından çekildi.

TÖRÖK Group yönetim kurulu başkanı Ali Oruç, birbirini destekleyen iş kollarını bir çatı altında topladık ve bu bizim iş dünyasında daha hızlı yürümemizi sağlıyor ifadesinde bulundu.

30 Ağustos zafer bayramının ele alındığı enerji içeceğinin reklam filminde tanıtım yüzü Hülya Diken başrolde yer alırken Levent İdem, Yavuz Çetin, Gülşah İdem gibi oyunculuk sektörünün önemli isimleri rol aldı.

Diriliş enerji içeceğinin yönetmen koltuğunda Mehmet Bilgehan Karaca otururken, film tadında bir reklam oldu, devamı gelecek ifadesinde bulundu. TÖRÖK Group yönetim kurulu başkanı Ali Oruç “ENOS film Media başına başarılı oyuncu Hülya Diken hanımı getirdik işin içinden gelen tecrübeli kişilerle ilerlemek istiyoruz.

Gelen senaryoları değerlendiriyoruz dizi film sektörü yanında çekeceğimiz sinema filmleriyle de ses getireceğiz. Önümüzdeki günlerde bir komedi filmiyle start vereceğiz” dedi.

Continue Reading