Connect with us

Kültür Sanat

Fuzul'den Yapay Zekâ ile Destelenen Yeni Web Sitesi

Web sitesini kullanıcı deneyimi odağında yenileyen Fuzul, sektörde inovatif bir adımla Fuzul Birikim Testi’ni hayata geçirdi.

Published

on

Web sitesini kullanıcı deneyimi odağında yenileyen Fuzul, sektörde inovatif bir adımla Fuzul Birikim Testi’ni hayata geçirdi. Dayanışma Ekonomisi ile ev, araç ya da çatılı iş yeri sahibi olmak isteyenler Fuzul Birikim Testi ile şubeye gitmeden birkaç soruyu yanıtlayarak ihtiyaçlarını hangi ödeme koşullarıyla ne zaman karşılayabileceklerini öngörebilecek. 

Ziyaretçilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını anlayarak onları özel hissettirmek isteyen Fuzul, web sitesinde kullanıcı davranışlarına göre özel alanlar kurguladı. Sektördeki 30 yıllık bilgi birikimini, markasının güven, hız ve şeffaflık temellerini ön plana çıkaracak, finansal kurum kimliğini yansıtacak çalışmalar gerçekleştirdi. Bu anlayışla sektörde inovatif bir adım atarak Fuzul Birikim Testi’ni uygulamaya aldı. Fuzul bu test ile web sitesi ziyaretçilerine; günlük birikim alışkanlıklarını analiz etme fırsatı verecek. Böylece ziyaretçiler Dayanışma Ekonomisi içerisinde nasıl birikim yapabileceklerini hesaplayarak ev, araç ya da çatılı iş yeri gibi ihtiyaçlarını ne kadar sürede alabileceklerini öngörebilecek. 

“Fuzul Birikim Testi ile katılımcılarımızın geleceklerini planlarken de yanında olacağız” 

Yeniledikleri web sitesi ve özellikle uygulamaya aldıkları Fuzul Birikim Testi ile kullanıcılarının geleceğine yatırım yaptıklarını dile getiren Fuzul Holding Marka ve Strateji Geliştirme Grup Başkanı Mustafa K. Daldal, “Günümüzde kullanıcılar web sitelerini sadece bir bilgi kaynağı olarak görmekle yetinmiyor. Özel uygulama ve alanlarla kendilerini özel hissetmek, öneri ve taleplerine cevap bulmak, markaların uzmanlıklarından faydalanmak istiyor. Fuzul Tasarruf Finansman olarak kullanıcı deneyimi odağında yenilediğimiz web sitemizde tam olarak bunu yansıtmak istedik. İlk etapta markamızın güven, hız ve şeffaflık temellerini ön plana çıkaracak finansal kurumun kimliğini yansıtabilecek çalışmalar gerçekleştirdik. Sektörde inovatif bir adım ve ilk olan Fuzul Birikim Testi’ni hayata geçirdik. Katılımcılarımız geliştirdiğimiz birikim testi ile şubeye gitmeden birkaç soruyu yanıtlayarak ev, araç ya da çatılı iş yeri gibi ihtiyaçlarını hangi ödeme koşulları ile ne zaman karşılayabileceklerini gerçek verilerle planlayabilecek. Fuzul olarak 30 yıllık geçmişimizde binlerce kişiyi ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi yaptığımız gibi yenilediğimiz web sitemiz ve Fuzul Birikim Testi ile katılımcılarımızın geleceklerini planlarken de yanında olacağız” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading