Connect with us

Kültür Sanat

Gebze’de Haluk Levent rüzgarı esti

Gebzeli müzikseverlerle buluşan Haluk Levent, enerjisiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken bir an olsun yerinde duramadı   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yaz Neşesi’ etkinlikleri aralıksız olarak sürüyor.

Published

on

Gebzeli müzikseverlerle buluşan Haluk Levent, enerjisiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken bir an olsun yerinde duramadı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yaz Neşesi’ etkinlikleri aralıksız olarak sürüyor. Birbirinden ünlü sanatçıları Kocaelililerle buluşturan Büyükşehir etkinlikler kapsamında ünlü rockçı Haluk Levent’i ağırladı. En sevilen parçalarını seslendiren Levent, seyircilerin arasına girerek şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi.

 

GEBZE ADETA YIKILDI

Türk Rock Sanatçısı ve ‘Ahbap Derneği’ kurucusu Haluk Levent, Gebzeli sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Gebze Mevlana Kapalı Pazar yerinde sahne alan Haluk Levent, Gebze’yi adeta yıktı.

 

HEP BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Konserde şarkılarını seslendirirken sahneden inerek vatandaşların arasına katılan Haluk Levent, sahne önünde yer alan engelli bireylerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Konser alanında kendisini dinlemeye gelen binlerce kişi ile birlikte şarkılarını seslendiren Haluk Levent, Gebzelilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

HALUK LEVENT’E ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Konserde, Haluk Levent’e, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik tarafından çiçek takdim edildi. Başkan Vekili Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sevilen sanatçıları kent sakinleri ile buluşturmaya devam edeceklerine ve yaz neşesinin süreceğine vurgu yaptı.

 

GÖLCÜK’TE DE SAHNE ALMIŞTI

Ünlü rockçı geçtiğimiz hafta da Kocaeli Gölcük’te sahne alarak 4. Kafkasya Yaz Şenlikleri’nde Şevketiye Köyü’ne özel bir beste yapmıştı.

 

27 AĞUSTOS CUMARTESİ SİMGE SAĞIN KONSERİ

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yaz Neşesi’ etkinlikleri kapsamında 27 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’da Simge Sağın Kandıralı müzikseverlerle buluşacak. Kandıra Meydanı’nda sevenleriyle bir araya gelecek olan Sağın, en güzel şarkılarını müzikseverlerle birlikte seslendirecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading