Görkem Güneş iddialı: “Göremezler”

Müziğini Kemerburgaz Üniversitesi, Güzel Sanatlar lisans eğitimiyle taçlandıran Görkem Güneş aynı üniversiteye demir atarak tünelin ardındaki ışığı güçlendiriyor. İki yıl boyunca sanat yönetmeni olarak sektörde yer etmesinin ardından tutkusuna boyun eğerek Göremezler isimli tekli ile müzikseverlerin karşısına çıkma cesaretini gösteriyor.

 

 

Osman Çetin ile birlikte çalışan yetenekli müzisyen adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Klipte yer alan isimler göz önüne alındığında Görkem Güneş sanat yaşamı süresince sağlam dostluklar kurmayı başarmış diyebiliriz.

 

 

Yönetmen koltuğunda İzzet Başlak'ı gördüğümüz klibin kurgusu Olcay Dulger'e emanet. Mix çalışmasını Osman Çetin bizzat kendisi üstlenirken Mastering de ise Özgür Yurtoğlu'nun adı geçiyor. Ve Elif Kılıç tüm güzelliğiyle şarkıya eşlik ediyor.

 

 

Sözü Görkem Güneş'e, müziği Tüzzün'e ait olan Göremezler şarkısının klibinde emek veren isimler bu kadarla kalmıyor. Göz alıcı stili ile Yüksel Altundemir saç ve makyaj tasarımında sanatını konuştururken styling çalışmasında Cansu Baran ve Gizem Dönmez ortaklığına şahitlik ediyoruz. Kapak tasarımı ise sade, fakat vurucu üslubuyla İlkay Öztürk'e ait.

 

 

Sahici bir tutkuya ve umutla beslenen bir hayale sahip olmanın ayrıcalığını tadan her sanatçı gibi Görkem Güneş de yaratıcı ruhunun özgürlüğe ihtiyaç duyduğunu fark edip müzik kariyerinin temellerini atıyor.

 

Ve dikkat! Ona bu yolda eşlik etmek isteyen müzikseverler Göremezler şarkısına tüm dijital platformlardan ulaşabilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı