Connect with us

Yerel Bakış

Greenwich Saat

Published

on

Çalıştığı her an en doğru vakti esas alan markamızla sektörde zamanla yolculuğuna 1999 yılında Sapan Saat olarak başladık.

2006 yılında Sapphire Saatçilik adıyla Florya Flyinn Alışveriş Merkezi’nde verdiği hizmetle tanınan markamızla 2013 yılında Dünyanın en prestijli saat markalarından biri olan Greenwich Saat’in Türkiye’de ilk distribütörlüğünü alan tek marka olmanın da gururunu yaşadık.

Markamız, kurulduğu ilk günden günümüze saatin mimarı İsviçre’nin ustalıkla işini değerli markalarını da tek bir çatı altında toplamasıyla önemli bir multi brand store olma özelliğine sahiptir.

İstanbul’da Zorlu Center ve Ankara’da ise Armada Alışveriş Merkezi’nde yeni sektör hikâyelerine başlayan markamız lüksü, yüksek kaliteyi ve zamana gerçekten hak ettiği değeri veren müşterilerimiz için VIP hizmet ayrıcalığıyla hizmet vermeyi sürdürmektedir.

‘’Saat yapımı bilim ve tarihin birleştiği bir sanattır.’’ sözleriyle Franck Muller’in hikâyesine dâhil olan markamız IWC Schaffhausen, Panerai, Breguet, Hublot gibi dünyanın önde gelen özel saat markalarını da müşterileriyle buluşturarak yüksek kalitesiyle saat tutkusundan asla vazgeçemeyenlerin yanında olmaya devam ediyor.

Nesiller boyu usta zanaatkârların elinden çıkan özel koleksiyonlarla zamanın ötesinde bir deneyim yaşayacağınız Greenwich Saat olarak hizmet verdiğimiz her mağazamızda kusursuz müşteri deneyimi yaşayacağınız Multi Brand bir hizmet sunmaktan da onur duyuyoruz.

Geçmişten gelen tecrübe ve birikimle geleceğin modern tasarımlarını harmanlayan koleksiyonlara imza atan Greenwich Saat yeniliği rehber edinen anlayışıyla mükemmellik arayışını ve daha özgür yaratıcılığı ifade eder.

Gerçekten zamanın değerini bilen ve insana değer veren markamızın siz değerli müşterilerimize sunduğu bu ayrıcalıkları kusursuz müşteri deneyimiyle unutulmaz bir serüvene dönüştüreceği yolculuğumuza siz de davetlisiniz.

Hayata geçirdiğimiz her yenilikten haberdar olmak için; www.instagram.com/greenwichsaat

 

Mağazalarımız

Zorlu Center AVM

Levazım, Levazım, Koru Sokağı,
Meydan Katı No:2, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Telefon: (0212) 353 63 47

Franck Muller Butik

Zorlu Center

Levazım, Levazım, Koru Sokağı,
Meydan Katı No:2, 34340 Beşiktaş/İstanbul

IWC Schaffhausen – PANERAI

Zorlu Center

Levazım, Levazım, Koru Sokağı,
Meydan Katı No:2, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Armada AVM

Beştepe, Dumlupınar Blv.
No:6,06560 Yenimahalle/Ankara

Flyinn AVM

Şenlikköy, Harman Sokaği No:48,
34153 Bakırköy/İstanbul

Continue Reading