Connect with us

Müzik

Güzel şarkıcı Bella Şans’ın Vatan aşkı

Published

on

“Sürprizlerle Doluyum” isimli tekli çalışmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel şarkıcı Bella Şans, Vatan Aşkı isimli yeni çalışmasıyla müzikseverlerle tekrar buluştu. Prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği çalışmanın aranjör koltuğunda Oğulcan Moğolkanlı

klip yönetmenliğinde ise Turgut Moğolkanlı yer alıyor.

 

“Vatan Aşkı” isimli eserin  nasıl  oluştuğu ve kendisindeki yerinin önemini dile getiren Bella Şans;

“ben  6 yıl boyunca uçaklarda kabin amiri olarak görev aldım ve bu süreçte birçok ülkeyi yakından tanıma  şansım oldu

Ülkemin ne kadar eşsiz ve ne kadar farklı güzelliklere sahip olduğunu ve kendi insanlarımızın vatanına ne kadar bağlı ve nasıl sahip çıktığını her bulunduğum farklı ülkede her defasında bir kez daha hissettim ve bu duygularla bu eseri oluşturdum” dedi.

 

Sözlerine;

“Ülkem ve ülkemin güzel insanları için şarkıma çok emek verdim, her şeyin en mükemmeli için eksiksiz olması için uğraştım ve inanıyorum ki bu ülkenin güzel insanları da şarkımı beğenecek ve sahip çıkacaktır. Bu şarkı ülkemizi seven herkesin şarkısı olsun istiyorum”

dedi.

 

Şarkının tüm gelirlerini kimsesiz çocuklara bağışlayan sanatçı

“Vatan aşkına yapılmış şarkının kazancıda ancak  bu güzel vatanın çocuklarına yakışır diye düşündüm” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Amerikan kolejini ve konservatuarı bölümünü bitiren  sanatçı, işini yaparken şöhret amaçlı değil başarı odaklı çalışmaların artı getireceğine inananlar arasında.