Herkesi şok eden sesin “Ferah Zeydan” ile düeti!

Z kuşağının başarılı ve genç sanatçısı “Ferah Zeydan”ın Gül Abla ile düeti tüm ön yargıları altüst etti. 

 

Geçtiğimiz haftalarda “Ferah Zeydan”ın sosyal medyada yayınladığı bir düet videosu, 1 günde 15 Milyondan fazla izlendi. Adana’da bakkal dükkanı işleten Gül ablanın herkesi şok eden yorumuna tepkiler çığ gibi büyüdü. Gelen sayısız talebi karşılıksız bırakmayan “Ferah Zeydan”; Gül ablayla düet yaparak herkesi şaşırttı.  Eşinin rahatsızlığı nedeniyle bir günlüğüne Adana'dan İstanbul'a gelen Gül Abla;  “Ferah Zeydan” sayesinde çocukluk hayalinin gerçekleştiğini belirtti.  

 

Klip çekiminden 2 gün sonra kanser eşinin acı haberini alan Gül abla kalıcı bir hatırayla eşini son yolculuğuna uğurladı. Yapımcı, söz yazarı Zafer Kerey ve şarkının bestecisi Turgay Saka'nın dikkatini çeken bu düet hızlıca gerçeğe dönüştürülerek bir günde stüdyo okumaları, aranje ve klibi tamamlanarak Ozan Emrah Olgun düzenlemesiyle dinleyicisine sunuldu.

 

 

Klip yönetmenliğini Cem Yolyapan’ın üstlendiği klip Gül ablanın iş yeri konseptine uygun olarak Sarıyer’de bir mekanda çekildi. “Ne Ayaksın Dünya” Kerey Production etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı