Connect with us

Kültür Sanat

Honor'dan Annelerin Yüzünü Güldürecek Hediye Önerileri

Hayatımızın iyi ya da kötü her önemli anında ve dönüm noktalarında her daim yanımızda olan biricik annelerimiz için mükemmel hediyeyi düşünme vakti geldi.

Published

on

Hayatımızın iyi ya da kötü her önemli anında ve dönüm noktalarında her daim yanımızda olan biricik annelerimiz için mükemmel hediyeyi düşünme vakti geldi. Teknoloji devi HONOR birbirinden teknolojik ürünleriyle annelerin yüzünü güldürecek ve onları çok mutlu edecek hediye seçenekleri sunuyor. 

En güzel hediyenin bizlerin mutluluğu, sağlığı ve huzuru olduğunu gönülden hissettiren annelerimizi bu özel günde üstün teknolojiyle sevindirmek isteyenlere HONOR, birbirinden güzel öneriler ve seçenekler sunuyor. Günün yoğunluğunda gerçekleşleşebilecek minik kazalara karşı dirençli ve en mutlu anların ölümsüzleştirilmesine yardımcı olan kaliteli kameraya sahip telefonlar, gündemin takip edilebileceği ve en güzel filmlerin yüksek ekran kalitesinden seyredilebileceği tabletlerle annenizin yüzünü güldürün.

Annelerimize güvenimiz kadar sağlam

HONOR’un en yeni modeli X9a; ekran ve kamera kalitesi, zarif ve ince tasarımı, güçlü bataryası ve dünya çapında beğeni toplayan ekran sağlamlığı ile öne çıkıyor. Ultra sağlam kavisli OLED ekrana sahip, 1 milyarı aşkın renk paletiyle gerçek tonların görülmesine olanak tanıyan X9a, düşmeye bağlı hasarları en aza indirgiyor. HONOR’un kalitesiyle ünlü Xi’an laboratuvarında, ekran presleme testi, düşürme testi, yazılım kararlılık testi gibi onlarca kalite testinden geçen X9a, tüm hatalarımızda yanımızda olan annelerimizin minik kazalarını bertaraf ediyor. 

175g gibi oldukça hafif bir ağırlığa sahip olan HONOR X9a, ince ve zarif gövde tasarımıyla annelerin estetik beklentilerini de karşılıyor. 5100 mAh bataryası ile 24 saat video oynatma süresi sunmasıyla annenizden gelecek yoğun sosyal medya içeriklerine kendinizi hazırlayın. 64 MP ultra net, 5 MP geniş açı ve 2 MP makro kamerasıyla en güzel aile anlarının ölümsüzleştirilmesine olanak tanıyor. Artık annenizin sosyal medyada sizi paylaşmasından korkmanıza gerek yok…

Ayrıca 31 Mayıs tarihine kadar satın alınan tüm HONOR X9a’lar 180 gün geçerli ücretsiz ekran değişim kampanyasıyla birlikte geliyor. 

IMX800 sensör ile en güzel anlar artık ölümsüz

HONOR’un görüntü alanında çığır açan bir diğer modeli HONOR 70, dünyada ilk kez bir telefonda kullanılan IMX800 görüntü sensörü ile annelerin yaratıcılığını en iyi şekilde yansıtmasına yardımcı oluyor.  54MP IMX800 Süper Algılamalı Ana Kamera, 50MP Ultra Geniş ve Makro Ana Kamera, 2 MP Derinlik Kamerası ve 32MP Süper Net Selfie Kamerasına sahip model, ister yoğun ışık,ister karanlık ortamda her zaman en net ve doğru çekilmiş görsellerin keyfinin sürülmesini sağlıyor.  

Fullview ekran ve surround hoparlörler ile maksimum film/dizi keyfi

Teknoloji devi HONOR’un ince ve şık tasarıma sahip tabletleri HONOR Pad 8 ve HONOR Pad X8, yüzde 80’i aşan ekran-gövde oranları, surround ses sistemleri, çoklu ekran iş birliği özelliği ve ultra tam göz koruması özellikleriyle öne çıkıyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra uzun şarj süreleriyle annenizin film/dizi ve e-kitap keyfinin hem kaliteli hem de uzun süreli olmasına olanak tanıyor.

HONOR Month’u kaçırmayın

HONOR’un ekosisteminde yer alan tüm ürünlerde yüzde 20’ye varan indirimler 14 Mayıs tarihine kadar sizleri bekliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading