Connect with us

Kültür Sanat

HONOR'dan karne hediyesine uygun fiyatlı öneri: HONOR Pad 8

12 inç ekranı, şık tasarımı ve güçlü ses sistemiyle birlikte gelen HONOR Pad 8, sömestr döneminde çocuklarını sevindirmek isteyenler için uygun bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Published

on

12 inç ekranı, şık tasarımı ve güçlü ses sistemiyle birlikte gelen HONOR Pad 8, sömestr döneminde çocuklarını sevindirmek isteyenler için uygun bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.  

Öğrencilerin yoğun bir dönemi geride bıraktığı, hem dinlenecekleri hem de keyifli zaman geçirecekleri yarı yıl tatili başladı. Karne heyecanını yaşayan çocuklarının başarısını ödüllendirecek bir hediye arayışında olan ebeveynler için HONOR’un uygun fiyatlı tableti HONOR Pad 8, sahip olduğu özellikler ile öne çıkıyor.

Hem ders hem eğlence

Yarıyıl tatilinde çocukların hem derslerine odaklanacağı hem de eğlenceli vakit geçirebileceği cihazların başında tabletler geliyor. HONOR Pad 8 şık tasarımı, sekiz hoparlörlü ses sistemi ve çoklu görev yönetimi gibi özellikleri ile öğrencilerin sadece yarıyıl döneminde değil, okul hayatlarında da yardımlarına koşacak bir ürün olma potansiyeline sahip. HONOR Pad 8 özellikleri ile ön plana çıkarken, uygun fiyatıyla da sömestr döneminde çocuklarınına hediye alternatifi arayanlar için istenen tüm bu özellikleri bir araya getiriyor.

Her an, her yerde medya dosyalarına ulaşmak, müzik dinlemek, ders notlarını kontrol etmek öğrencilik hayatının önemli bir parçası haline dönüştü. HONOR Pad 8, 520 gram ağırlığı ile taşınabilir olması sayesinde hem eğlenceyi hem de ders notlarınızı her yere götürmenize ve 12 inç ekranı ile kolayca göz atmanıza olanak sağlıyor.

Birinci sınıf tasarım, şık görünüm

Hafif alüminyum alaşımlı gövdesiyle birinci sınıf bir tasarıma sahip olan HONOR Pad 8, sadece 520 gr ağırlığı ve 6,9 mm inceliğiyle kullanıcıların tableti tek elle rahatça tutabilmelerini sağlıyor. Kavisli kenarları ve zarif buzlu kaplaması ile HONOR Pad 8, pürüzsüz bir dokunuş ve birinci sınıf bir görünüm ve his sunuyor. 

Sekiz çekirdekli Qualcomm® Snapdragon® 680 yonga seti ile donatılan HONOR Pad 8, genişletilmiş multimedya oynatma ve gelişmiş performans sunmak için üretildi. Yüksek performanslı yonga seti, kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayarak oyun oynarken, ders çalışırken veya en sevdiğiniz programı izlerken gelişmiş bir deneyim sunuyor.

Tüm gün bağlı kalın

HONOR Pad 8, tüm gün bağlantı için ekstra büyük 7250 mAh pile sahip. Kullanıcıları her zaman çevrimiçi ve bağlı tutan HONOR Pad 8, 14 saate kadar çevrimdışı video oynatmayı veya 10 saate kadar çevrimiçi kullanmayı destekliyor. Bu sayede tüm gün kullanım için gelişmiş bir bataryaya ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor. 

Tavsiye edilen satış fiyatı 500 TL indirim ile 5.499 TL olan ve şafak vakti gökyüzünde oluşan tonlamalardan ilham alan HONOR Pad 8, “Şafak Mavisi” rengi ile Vatan, Teknosa, Hepsiburada ve Trendyol satış kanallarından alınabiliyor.

Ayrıca HONOR Pad 8 satın alan herkes (her seri numarası için bir adet olmak üzere) 1 adet ücretsiz koruma filmi almaya hak kazanıyor. Ücretsiz olarak verilen bu koruma filmleri, HONOR’un resmi servis merkezlerinde taktırılabilecek. Servis Kampanyaları ile ilgili daha fazla bilgiye https://www.hihonor.com/tr/support/h70-vip-service adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading