Connect with us

Kültür Sanat

HUAWEI Watch Ultimate, HUAWEI Online Mağazası'nda ön satışa sunuldu

Huawei, en yeni akıllı saati HUAWEI WATCH Ultimate’ın Türkiye’de ön satışa sunulduğunu duyurdu.

Published

on

Huawei, en yeni akıllı saati HUAWEI WATCH Ultimate’ın Türkiye’de ön satışa sunulduğunu duyurdu. Yepyeni amiral gemisi akıllı saat, Huawei’nin giyilebilir ürünleri arasında teknoloji ve tasarım inovasyonunun zirvesini temsil ediyor. Zarif bir şekilde inşa edilen ve ustalıkla tasarlanan akıllı saat, son teknoloji özelliklerle doludur ve mükemmelliğe giden kendi yollarını çizmek isteyen cesur kullanıcılar için üretildi.

HUAWEI WATCH Ultimate, üst düzey saatler için en iyi seçim olmasını sağlayan zarif estetiğe ve dokuya sahip yeni bir malzeme olan yenilikçi zirkonyum bazlı sıvı metal malzeme kasa ile üretildi. Genellikle geleneksel, lüks saatler için kullanılan bu malzeme ilk kez bir akıllı saatte kullanılıyor. Paslanmaz çelikten 4,5 kat daha güçlü ve 2,5 kat daha sert olması gibi benzersiz özellikleriyle, yüksek sıcaklık koşullarında deformasyona karşı direnç gösterirken, yüksek kaliteli metalik bir parlaklığa sahiptir ve bu da onu kayalık arazilere, sıcak çöllere, lüks akşam yemeklerine ve günlük kullanım için yanınızda götürebileceğiniz kadar dayanıklı hale getiriyor.

HUAWEI WATCH Ultimate Okyanus Mavisi, vahşi denizlerin gücünü somutlaştırmak için üretildi. Uçsuz bucaksız okyanusları anımsatan koyu mavi nano-teknoloji seramik çerçevesi ile bu sürüm, deniz sporlarını sevenler için harika bir model. HUAWEI WATCH Ultimate Keşif Siyahı ise açık havayı seven ve konfor alanlarını terk eden cesur ruhlar için yaratıldı. Hafif, obsidyen gövdesi, takimetreye sahip tek parça nano-teknoloji seramik halkadan yapıldı.

Her iki renge özel saat kadranları, sırasıyla 24 saat dilimindeki 24 büyük şehrin saatini gösteriyor. Bu özellik, iş profesyonellerinin nerede olurlarsa olsunlar zamanı zahmetsizce ve sezgisel olarak takip etmelerini sağlıyor. Ruh halinize, etkinliğinize veya kıyafetinize bağlı olarak birinci sınıf görünümlü saat kadranı tasarımları ve işlevsel üretkenlik merkezli saat kadranları arasında geçiş yapabilirsiniz.

HUAWEI WATCH Ultimate ayrıca, tamamen lamine edilmiş ve aşınmaya dayanıklı yüksek mukavemetli safir cam kapaklı ince ancak esnek AMOLED panele sahip. HUAWEI WATCH Ultimate Okyanus Mavisi’nin kayışı, paslanmaz çelikten iki kat daha dayanıklı ve çok daha hafif titanyum alaşımdan üretildi. Her iki saat rengi de benzersiz Hidrojenlenmiş Nitril Kauçuk (HNBR) kayışla birlikte geliyor. Daha fazla rahatlık için, her iki HUAWEI WATCH Ultimate akıllı saat de geleneksel bir üst düzey saatin tasarım stilini benimseyen üç düğmeye sahip: Her biri farklı görevlere adanmış 3D Döner Taç, İşlev düğmesi ve Yardım düğmesi.

Geliştirilmiş dalış özellikleriyle daha derine gidin  

HUAWEI WATCH Ultimate, ana akım akıllı saatlerde benzeri görülmemiş bir başarı olan ses özellikleriyle donatılırken 100 metre dalış seviyesinde suya dayanıklılık özelliklerini destekleyerek akıllı saat endüstrisinin suya dayanıklılık performansı standardını yeniden tanımlıyor. Suya dayanıklı 16 yapıya sahip patentli tasarımı, HUAWEI WATCH Ultimate’ın aşırı derin deniz basıncına dayanmasını sağlıyor. Saat, ISO 22810 suya dayanıklılık standardı ve EN13319 dalış ekipmanı standardı testlerinden başarıyla geçti ve 24 saat boyunca 110 metre derinliğe daldırılabilir.

Dalış Modu ise eğlence amaçlı tüplü dalış, teknik tüplü dalış ve serbest dalış gibi 4 farklı dalış modu arasından seçim yapmanızı sağlayarak serbest dalış ayarlarınızı, GF (Gradyan Faktörü) değerinizi ölçer veya görüntüler. Saat, dalış verilerini sürekli izlemek için denenmiş ve test edilmiş Bühlmann dekompresyon algoritmasını kullanır ve gerçek zamanlı ortama dayalı öneriler sunar. Ayrıca 20’den fazla hatırlatıcı ayarlanarak dalış planlarının düzenlenmesi kolaylaştırılabilir.

Çok yönlü açık hava macera yetenekleri ile yeni bilinmeyenlerle yüzleşin 

Açık hava macerası günler sürebilir, bu da bir akıllı saatin uzun ömürlü pil ömrünü gerektirir. HUAWEI WATCH Ultimate, açık hava macerasına özlem duyan tüketicilerin talebini karşılamak için, açık hava sporlarının hissini ve atmosferini yeniden yaratmak için özel olarak tasarlanmış yepyeni bir Keşif Modu kullanıyor. Bu özellik, her yerde açık hava macerası arayanlar için bir zevktir ve çölde off-road, kamp ve yürüyüş gibi senaryolarda çeşitli keşif ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Hassas Çift Frekanslı Beş Sistemli GNSS konumlandırma özellikleriyle, profesyonel açık hava keşif verilerinin görüntülenmesini, kan oksijen ölçümünü, açık hava macera araçlarının sağlanmasını ve daha fazlasını destekliyor. Saat, kullanıcının egzersiz yörüngesini işaretleme noktalarıyla doğru bir şekilde kaydederek maceracıların başlangıç noktasına veya önceki herhangi bir konuma kolayca dönmesini sağlar ve işaretli noktalarda veya kaydedilen egzersiz yörüngelerinde hassas gezinmeyi destekler.

Bileğinizde sağlık hizmeti: Kullanışlı, profesyonel ve kapsamlı

HUAWEI WATCH Ultimate, Huawei’nin en profesyonel ve kapsamlı sağlık yönetimi paketini kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıları sağlıklarıyla ilgilenmeleri için güçlendiren bu paket, gelişmiş CE MDR sertifikalı EKG analizi, düzensiz kalp atış hızı bildirimi, damar sertliği riski için doğru tarama, tüm gün SpO2 izleme, tüm gece uyku takibi ve stres izleme özelliklerini içeriyor.

Üstün pil ömrüne sahip her iki model de kullanıcıların 2 haftalık pil ömrünün keyfini çıkarabilecekleri yüksek hızlı şarjı destekliyor. Akıllı saatin pili bittiğinde, yeni gelişmiş kablosuz hızlı şarj sistemi 60 dakika içinde tamamen şarj olmasını ve 10 dakika içinde %25 şarj olmasını sağlıyor.

HUAWEI WATCH Ultimate, bileğinizde daha akıllı bir deneyim için Bluetooth aramaları, hızlı yanıtlar, dağıtılmış teknolojinin yanı sıra müzik çalma, hatırlatıcılar ve hem Android hem de iOS cihazlarını destekleyen farklı akıllı telefonlar arasında geniş uyumluluğu destekleyerek en üst düzey akıllı yaşam özelliklerini de getiriyor.

Huawei Watch Ultimate saatlerin Okyanus Mavisi 18.999 TL, Keşif Siyahı 15.999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinde ön siparişe açıldı. Okyanus Mavisi için 700 TL sepet Ön sipariş kampanyasında Huawei 1 yıllık uzatılmış Garanti ile akıllı saatlerin Garanti ömrünü 3 yıla çıkartırken ayrıca yanında ücretsiz olarak Huawei FreeBuds 5i hediye ediyor. Okyanus Mavisi için 700 TL sepet indirimi, Keşif Siyahı modeli için sepette 500 TL indirim fırsatına ek olarak 500 TL değerindeki indirim kuponu da kullanılabilir: AULTIMATE500HW.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading