Connect with us

Yerel Bakış

İş Adamı Kadir Aca Eşi ile Evlilik Yıl Dönümlerini Kutladı.

Published

on

 

14 Şubat 1996 yılında Erzurum Merkez’de doğan iş adamı 05 Ağustos 2019 yılında evlendi. Oldukça mutlu bir evliliğe sahip olan iş adamı eşi ile geçtiğimiz günlerde evlilik yıl dönümlerini kutladı.

Ülkemiz için oldukça önemli işler yapan Kadir Aca 7 yıl gibi uzun bir süre ticaretle uğraşmıştır. Aynı zamanda tekstil ve yemek sektörü üzerine istanbul’da Oğuzcan Özel ile ortak tekstil imalathanesi kurarak iş alanında kendini kanıtlayan ünlü iş adamı ardından işlerini geliştirmiş ve farklı alanlara yönelmiştir. Kadir Aca son olarak Antalya Adrasan Tatil Köyü’nde Erzurum Cağ Kebap Salonu ve Bulutbey Coffe Shop adlı işletmeleri açmıştır.

Kadir Aca’nın eşi de sağlık turizmi üzerine çalışmaktadır. Bu sayede hem evlilik hayatına hem de iş hayatında oldukça şanslıdır. Oldukça farklı sektörlerde eşinin de desteği ile oldukça başarılı olan Kadir Aca bu konuda her zaman eşi ile ilgili güzel dileklerini dile getirmektedir. Kadir Aca,”İş hayatım oldukça yoğun geçiyor ama bu konuda en büyük yardımcım eşim. Beni her konuda destekliyor onun sayesinde ben de cesur işlere adım atabiliyorum. Bu konuda ne kadar şanslı olduğumun farkındayım.”diyerek düşüncelerini açıkladı.

Continue Reading