Connect with us

Kültür Sanat

İstanbul Cevahir’in Yaz Konserlerinde İkinci Gün Gripin İle Coşku Doluydu

Yazın ışıltısı bu yaz da İstanbul Cevahir’in yaz konserlerinde yaşanıyor.

Published

on

Yazın ışıltısı bu yaz da İstanbul Cevahir’in yaz konserlerinde yaşanıyor. “Müziğin yeri ve zamanı” mottosuyla hazırlanan konserlerin ikinci gününde Gripin sahne alırken; şehrin notaları İstanbul Cevahir’de yankılandı.

 

Hayatın ritmini yakalamak isteyenlerin uğrak yeri bu yaz da İstanbul Cevahir olurken; yazın ışıltılı ritmi ziyaretçilerin enerjisiyle buluşuyor. 2 Eylül’de Nova Norda ve Can Bonomo’nun sahnesiyle keyifli bir başlangıç yapan İstanbul Cevahir’in yaz konserlerinde, Gripin’in yer aldığı ikinci gün yoğun katılımla gerçekleşti. 

 

Gripin’e Binlerce Kişi Eşlik Etti

Yazın ve müziğin tadını çıkarmak isteyenler İstanbul Cevahir’de buluşurken; binlerce insanın bir araya geldiği konser serisinde Gripin’in eşsiz sahne performansıyla ziyaretçiler, unutulmaz bir akşam yaşadı. Her yaştan insanı bir araya getiren yaz konserlerinde pop rock grubu Gripin, binlerce kişinin eşlik ettiği çok sevilen şarkılarıyla keyifli bir konsere imza attı. 

 

Yaz Konserlerinin Son Gününde Şarkıcı Göksel Sahnede Olacak

Elektronik, rock ve pop gibi farklı tarzda müzikseverleri bir araya getiren İstanbul Cevahir’de 4 Eylül Pazar günü, her yaştan dinleyicinin kalbinde yer eden sanatçı Göksel sahne alacak. Notaların ruhunu şehirle buluşturan İstanbul Cevahir, şehrin ritmini hissetmek isteyenleri ağırlayacak.

 

Birbirinden özel sanatçıların canlı performanslarıyla yer aldığı yaz konserleri, İstanbul Cevahir Ana Giriş Kapısı’nda ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading