Connect with us

Gündem

İstanbul’da Araç Kiralama Seçenekleri

Published

on

İstanbul’da Araç Kiralama Seçenekleri

Belirli zaman dilimlerinde kullanılması ihtiyaç olan araçlar, dönemsel olarak kişisel ihtiyaç ya da firmaların ticari amaçları nedeniyle sık sık kiralanmaktadır. Satın alım yöntemlerine nazaran daha uygun seçenekler sunan kiralama yöntemleri, birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Dönemsel olarak satın almak yerine daha kolay ve daha ucuz olmasıyla bilinen bu kiralama yöntemleri, kişinin ya da firmanın dilediği aracı seçmesine de olanak sağlamaktadır. Birçok otomobil firmasına ait çeşitli modellerini filolarında bulunduran araç kiralama şirketleri, müşterilerine en doğru seçenekleri sunmaktadır. Bu şirketler arasında da müşteri memnuniyeti ve kiralama fırsatları olarak sunduğu olanaklarla ön plana çıkan Carvento, araç kiralama sektöründe en çok tercih edilen firmalardan biri olarak bilinmektedir.

İstanbul’da Araç Kiralama

Trafik koşulları sebebiyle zaman zaman uzun saatler boyunca toplu taşımada geçen süreler kişileri gidecekleri yerlere geç kalmalarına neden olabilmektedir. Beklemek istemeyen ve ihtiyacına yönelik kullanması gerekli olan aracı satın alma yöntemiyle elde etmek istemeyen kişiler, dönemsel olarak gerekli olduğu için araç kiralama yöntemine başvurmaktadır. Bu yöntem sayesinde sadece kiralama ve yakıt ücretlerinden sorumlu olan kişiler, diledikleri kullanım döneminden sonra otomobili teslim edebilmektedir. Bu dönem içerisinde belirli anlaşmalar gereğince limitli kullanım ya da sınırsız kullanım olarak yapılan sözleşmelerde kiralık aracı dilediği gibi kullanan kişi, satın alımdan kat ve kat daha ucuz bir maliyet hesabıyla karşılaşmaktadır.

İstanbul’da araç kullanımının zaruri olduğu durumlarda kiralama yöntemine başvuran kişiler ya da firmalar, bu yönteme sıklıkla başvurmaktadır. Özellikle firmalar tarafından düzenli olarak kullanılan araç kiralama yöntemleri, sunduğu uygun seçeneklerle cezbedici olabilmektedir. Özellikle filo kiralama yöntemine giderek, birçok aracı satın almak yerine bu seçeneği değerlendiren firmalar, büyük maliyet yüklerinden kurtulmaktadır.

Araç Filo Kiralama

Ürettiği ürünleri müşterilerine ulaştırmak için en hızlı seçeneklerden biri olan araçları sıklıkla kullanan şirketler, dönemsel olarak kiralama yöntemlerine sıklıkla başvurmaktadır. Bunun yanı sıra şirket filolarına araç satın almak yerine daha uygun bir seçenek olan kiralama yöntemini de kullanan firmalar, büyük maliyetler ödemek yerine bu yöntemin beraberinde gelen uygun fiyatlandırma seçeneklerinden yararlanmaktadır. Kısa, uzun ya da yıllık yapılabilen kiralamalarda ekonomik açıdan daha fazla fayda gören firmaların sıklıkla başvurduğu bu yöntem sayesinde firmalar sadece kiralama ve yakıt ücretlerinden sorumlu tutulmaktadır. Bu sayede oldukça cazip gelen seçeneklerle birçok firma satın almak yerine kiralama yöntemine başvurmaktadır.

Türkiye’nin birçok bölgesinde müşterilerine hizmet veren firmalar tarafından filo kiralama seçenekleri, birçok avantajı sayesinde tercih edilirken özellikle fiyatlandırma açısından uygun olması sebebiyle devamlı olarak başvurulan bir yöntemdir. İstanbul filo kiralamadan İzmir’e, Adana’dan Ankara’ya birçok bölgede bulunan şirketler tarafından tercih edilen bu yöntem sayesinde firmalar filolarına kattıkları kiralık araçlar sayesinde müşterilerine daha hızlı ulaşmaktadır.

Uygun Filo Kiralama Seçenekleriyle Carvento

Filolarına araç kiralamak isteyen ve uygun maliyetleri göz önünde bulundurarak araştırmalar yapan firmaların bir numaralı tercihi Carvento.com olarak görülmektedir. Müşterilerine sunduğu uygun seçeneklerle dikkat çeken Carvento, özellikle hafif araç kiralama imkanlarıyla adından söz ettirmektedir. Tonaj olarak daha ağır arabaların yakıt masraflarına nazaran ekonomik açıdan daha hesaplı olan bu araçlar, firmalar tarafından gün aşırı uzun saatler boyunca kullanılan otomotivlerdeki benzin tüketimindeki masrafın daha az olmasını sağlamaktadır. Bu seçeneği göz önünde bulunduran firmalar, hesaplarını buna göre yaparak filolarına Carvento’dan kiraladıkları araçları katmaktadır.

Araç kiralamada en önemli şartlardan biri de müşteri memnuniyetidir. Araç kiralama öncesinde, kiralama sırasında ve sonrasında müşterilerine sunduğu hizmetlerle ön plana çıkan Carvento, bu alanda yaptığı anlaşmalar üzerinden müşterileri tarafından takdir kazanmaktadır. Tüm bu avantajları ve daha fazlasını değerlendirmek adına Carvento.com’da sunulan araçları ve kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

 

 

Continue Reading