Connect with us

Kültür Sanat

İstanbul’un Enerjisi Avcılar’dan Yükseldi

Avcılar unutulmaz bir festivale daha ev sahipliği yaptı.

Published

on

Avcılar unutulmaz bir festivale daha ev sahipliği yaptı. Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği Avcılar Gençlik Festivali’ne katılan on binlerce vatandaş Güneş, Gazapizm ve Hayko Cepkin konserleriyle doyasıya eğlendi.

Kültür ve Sanat Kenti Avcılar

 

Kültür ve sanatın kenti Avcılar, Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği festival ve konserlerle eğlencenin merkezi olmaya devam ediyor. Bu yıl; Selda Bağcan, Norm Ender, Can Gox, Eypio, Kardeş Türküler, Suzan Kardeş, Oğuz Aksaç ve Niyazi Koyuncu gibi pek çok tanınmış sanatçıyı Avcılar’da hayranlarıyla buluşturan Avcılar Belediyesi gerçekleştirdiği etkinliklerle 7’den 70’e herkese hitap ediyor.

Avcılar Gençlik Festivali

İstanbul’un dört bir yanından gelen gençler Avcılar Gençlik Festivali’nde buluştu. 1- 2 Ekim tarihlerinde Avcılar Meydan’da düzenlenen festival şölen havasında geçti. 2 gün boyunca konser alanını dolduran on binlerce vatandaş düzenlenen konserlerde doyasıya eğlendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalin ilk gününde gençlerin çok sevdiği sanatçı Güneş ve ünlü rapçi Gazapizm sahne aldı. 7 ‘den 70’e bir çok vatandaşın katıldığı festivalin ikinci gününde ise rock yıldızı Hayko Cepkin sahne aldı. Konser alanını dolduran müzikseverler muhteşem sahne gösterileri ve ünlü sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

Avcıların Turan Abi’si

Düzenlenen konserlere vatandaşlarla birlikte eşlik eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli; “Bu gün üniversiteye üçüncü sınıfa giden bir gençle anım oldu. Bana dedi ki başkanım gençlerin gözü havalimanındaki dış hatlar terminallerinde, çoğunlukla yurt dışına gitmeyi düşünüyoruz dedi. Ben bundan üzüntü duydum. Gençlerimizin yurt dışına gitmek zorunda kalmayacağı bir ülkeyi kuracağız. Gençler bu ülkede mutlu olacaklar, eğlenecekler, dans edecekler, keyifli vakitler geçecek. Buda size sözüm olsun. Bunun için var gücümle çalışacağım. Eğlenmeniz, mutlu olmanız, keyifli anlar yaşamanız için hep yanınızda olacağım.” dedi.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli sevilen sanatçılara teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.
 

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading