Connect with us

Kültür Sanat

İz Bırakan Ezgiler, Gebze’de seslendirildi

Dursun Ali Erzincanlı, Eşref Ziya Terzi, Mustafa Cihat, Ender Tekin ve Grup Genç’in sahne aldığı “İz Bırakan Ezgiler Konseri” keyifli anlar yaşattı   Yaz ayları boyunca birçok farklı tarzda sanatçıyı Kocaelililerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de anlamlı ve duygusal bir konserle sanatseverleri bir araya getirdi.

Published

on

Dursun Ali Erzincanlı, Eşref Ziya Terzi, Mustafa Cihat, Ender Tekin ve Grup Genç’in sahne aldığı “İz Bırakan Ezgiler Konseri” keyifli anlar yaşattı

 

Yaz ayları boyunca birçok farklı tarzda sanatçıyı Kocaelililerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de anlamlı ve duygusal bir konserle sanatseverleri bir araya getirdi. Gebze Kent Meydanı’nda Dursun Ali Erzincanlı, Eşref Ziya Terzi, Mustafa Cihat, Ender Tekin ve Grup Genç’in sahne aldığı “İz Bırakan Ezgiler Konseri”, Gebzelilere hem duygusal hem de keyifli anlar yaşattı.

 

SEVİLEN EZGİLER SESLENDİRİLDİ  

Gebzelilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Dursun Ali Erzincanlı şiirleri, Eşref Ziya Terzi, Ağlama Karanfil, Kalksam ve Dirilsem, Mustafa Cihat, Emrin Olur ve Grup Genç Birlikte gibi birçok sevilen parçayı seslendirdi. Konsere katılan vatandaşların eşlik ettiği ezgilerle keyifli bir akşam yaşandı. Konsere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Selamet Güner, Sedat Çelik, Dursun Ali Arslan, protokol, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

“KELİME-İ TEVHİD SESLERİYLE SEZONU KAPATIYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını vatandaşlara ileterek konuşmasına başlayan Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Bu güzel meydana iştirak ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Yaz boyunca çok sayıda programlara iştirak ettik. Ama bugün bu güzel meydanda bu güzel mabedin dibinde La ilahe illallah sesleriyle sezonu kapatıyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading