Connect with us

Sağlık

Kafatasının Üçte Biri Yok ! 

Published

on

İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Armutlu Beldesinde yaşayan Selahattin Yaman’ın hayatı üç yıl önce geçirdiği trafik kazasında karardı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyatla hayata dönen Yaman, kafatasının üçte biri olmadan yaşamını sürdürmeye çalışıyor. 

Kafasının sol tarafındaki kemiklerin motor kazası geçirdiği ameliyat sonrasında alındığını belirten Selahattin Yaman, üç yıldır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Kliniğinde takiplerinin yapıldığını ancak bir türlü iyileşemediğini öne sürdü. Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’nı (BSHA) arayarak yardım talep eden Yaman, “Hiç dengemi sağlayamıyorum. Sanki başkası beni yönetiyor. Üç yıldır rahatsızlığım nedeniyle bir işte çalışamıyorum. Ege Üniversitesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Kliniğine üç yıldır gidiyorum ama tedavi sürecinde bir ilerleme sağlanamadı” dedi. 

Kafatasının Üçte Biri Yok ! 
Kafatasının Üçte Biri Yok !

Sekreter , “Hocam Özel Hastanede Ameliyatlarını Yapıyor. Haber Ajansınızın Bu İşle Neden İlgilendiğini Anlamadım” 

Dr. E. Ö.’nün kendisiyle özel muayenehanesinde görüşmek istediğini öne süren Yaman, maddi durumunun el vermemesi nedeniyle özel muaynehaneye gidemediğini söyledi. BSHA Doktor Ö’nün sekteri ile yaptığı görüşmede ise, “Hocam Ege Üniversitesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Ana Bilim Dalı kadrosunda ancak hastanede ameliyat yapmıyor. Hastalarını özel bir hastane gerçekleştiriyor. Haber ajansınızın bu işle neden ilgilendiğini anlamadım” dedi. Yaman Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Necdet Budak ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’dan yardım istedi.  (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Continue Reading