Connect with us

Kültür Sanat

Lezzet ve sanat bu festivalde buluştu

Anadolu Lezzetleri Festivali’ne görkemli kapanış   BUCA Belediyesi tarafından 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen ve çok zengin bir içerikle üç gün boyunca müzik ve gastronomi şöleni haline gelen Anadolu Lezzetleri Festivali, Onur Akın konseri ile muhteşem bir final yaptı.

Published

on

Anadolu Lezzetleri Festivali’ne görkemli kapanış

 

BUCA Belediyesi tarafından 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen ve çok zengin bir içerikle üç gün boyunca müzik ve gastronomi şöleni haline gelen Anadolu Lezzetleri Festivali, Onur Akın konseri ile muhteşem bir final yaptı.

 

Anadolu Lezzetleri Festivali üç günde on binlerce İzmirlinin uğrak noktası oldu. Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki geniş alanda gerçekleştirilen ve hafızalara unutulmaz anılar kazıyan festival, ünlü sanatçı Onur Akın’ın final konseri ile son buldu.

400 FARKLI LEZZET
FOMGED Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi ile başlayan üçüncü gün etkinlikleri, sanatçı Yılmaz Korkmaz'ın ezgileri ile devam etti. Konser boyunca dinleyenler en güzel ezgilere eşlik etti.

400 farklı lezzetin yer aldığı Anadolu Lezzetleri Festivali'nin bir diğer konuk sanatçısı Devrim Seyrek oldu. O Ses Türkiye Yarışması ile tanınan İzmirli sanatçı söz ve müziği kendisine ait olan parçaları seslendirerek festivale renk kattı.
 

ÇİĞ KÖFTE ŞOV
Son gün etkinliklerine damga vuran gösterilerden biri de çiğ köfte şov oldu. Misafirlerin merakla beklediği çiğ köfte şov, yüzlerce Bucalıyı alana doldurdu. Mr. Çiğ Köfte tarafından gerçekleştirilen şovu Bucalılar merakla izledi.

 

CANER AYDOĞAN’A BÜYÜK İLGİ
Üç gün boyunca değerli şeflerin yer aldığı etkinliklerde, üçüncü gün Masterchef Caner Aydoğan atölye çalışması ile yer aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, hayranları sevdikleri şefle buluşma imkanı buldu.

 

ONUR AKIN COŞTURDU
Akşam saatlerinde gerçekleştirilen Tatvanlılar Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisinin ardından sanatçı Onur Akın sahne aldı. Bucalıların heyecanla beklediği konser, tüm gece sürdü. Onur Akın sevilen ezgilerini seslendirirken, dinleyenler şarkılara eşlik etti.

 

DOLU DOLU ÜÇ GÜN

Festival süresince çok değerli sanatçılar ve değerli şefler Bucalılarla buluştu. Türk gastronomisine değer katması amaçlanan festivalde Mastershef Eren Kaşıkçı, Sahrap soysal, Safanur Bol, Caner Aydoğan lezzetli tarifleriyle yer aldı. Sanatçılar Hüseyin Çiçek, Hozan Beşir, Resul Dindar, Metin&Kemal Kahraman Kardeşler, Mehmet Kendirci, Melike Şahin, Yılmaz Korkmaz, Devrim Seyrek ve Onur Akın en güzel şarkılarını Bucalılar için seslendirdiler.
Festivalin en renkli anısı ise  Kaburgacı Yaşar'ın gerçekleştirdiği '35 metrelik kebap şov' oldu. Festival alanında gerçekleştirilen şovun ardından hazırlanan kebaplar, misafirlere ikram edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading