Connect with us

Kültür Sanat

Marriott Şişli’de Nurcan Eren’le Canlı Müzik ve Özlenen Lezzetler

Marriott International Türkiye bünyesinde yer alan Marriott Istanbul Hotel Şişli lezzetli eğlenceyi sonbaharda şehre taşıyor.

Published

on

Marriott International Türkiye bünyesinde yer alan Marriott Istanbul Hotel Şişli lezzetli eğlenceyi sonbaharda şehre taşıyor. Özlenen meyhane lezzetleri en sevilen meyhane şarkıları eşliğinde, Dish Room Restoran’ın eski meyhaneleri andıran özel atmosferinde misafirlerle buluşuyor. 

 

İstanbul’un merkezi semti Şişli’nin kalbinde 5 yıldızlı konaklama, yeme-içme toplantı, düğün, davet, spa ve spor imkanları sunan tam donanımlı, modern ve konforlu Marriott Istanbul Hotel Sisli, 9 Eylül Cuma akşamı eğlence ve lezzet tutkunlarını Dish Room’da ağırlamaya hazırlanıyor. Yetenekli oyuncu ve ses sanatçısı Nurcan Eren’in seslendireceği en sevilen meyhane şarkıları eşliğinde eski meyhanelerin özlenen ortamını Dish Room Restoran’a taşıyan otelin tecrübeli şefleri birbirinden leziz meyhane mezelerini lezzet severler için hazırlayacak.

 

Marriott Istanbul Hotel Sisli bünyesinde yer alan Dish Room Restoran’da gerçekleşecek etkinlik 9 Eylül Cuma akşamı saat 20:30’da başlayacak. Önceden rezervasyon yaptırmak koşuluyla sınırlı sayıda misafirin ağırlanacağı gecede Girit ezme, Lübnan usulü acılı ezme, Çanakkale Ezine peynir söğüş ve Arap muhamara gibi 8 çeşit meze, ara sıcak, ana yemek ve mevsim meyveleri servis edilecek. Menüye çeşitli içecek seçenekleri de dahil edilmiş. Eski meyhane kültürünü lezzetleriyle, müzikleriyle, eğlencesi ve samimi atmosferiyle yeniden yaşatmayı amaçlayan geceyle ilgili detaylı bilgi ve rezervasyon için 0 (212) 375 01 00 no’lu telefondan, @marriottsisli sosyal medya hesaplarından ya da info.marriottsisli@marriott.com e-posta adresinden otele ulaşılabilir.    

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading