Connect with us

Kültür Sanat

MediaMarkt 'Anneler Neler Neler Günü' Reklam Filminde Ailedeki Tüm Annelere Yer Verdi

Geniş ürün yelpazesiyle konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, Anneler Günü’ne özel yeni reklam filmini yayınladı.

Published

on

Geniş ürün yelpazesiyle konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, Anneler Günü’ne özel yeni reklam filmini yayınladı. Farklı yaşlardan anne ve çocukların hayatlarından kesitlere yer veren marka, “Siz ona MediaMarkt’tan Neler Neler Neler Alırsınız?” söylemiyle annelerin, aldıkları hediyeler karşısında yaşadığı mutluluğu da gözler önüne serdi.

Kucağında yeni doğmuş bebeğiyle bir anne, 9 yaşlarındaki erkek çocuğu yataktayken dereceyle ateşini ölçen 40 yaşlarında başka bir anne, öğretmen gibi yanında durup ödevlerine yardım eden 35 yaşlarında bir anne, sofrayı donatmış 50-55 yaşlarında başka bir anne ve tribünde taraftar olup oğlunun maçında tezahürat yapan bir anne, teyze ve 70 yaşlarında anneanne…

MediaMarkt’ın “Siz ona MediaMarkt’tan Neler Neler Neler Alırsınız?” söylemiyle yayınladığı yeni reklam filminde, farklı yaşlardan anne ve çocukların hayatlarından kesitlere yer veriliyor. Sonrasında çocukların yanında büyükleriyle birlikte MediaMarkt mağazalarında çok çeşitli alternatiflerden hediyeler seçmesiyle devam eden reklam filmi, alınan hediyelerin annelerde yarattığı mutluluğu gözler önüne sermesiyle sona eriyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading