Connect with us

Gündem

Medikal Estetik Uygulamaları

Published

on

Medikal Estetik Uygulamaları

Her geçen gün kadın ve erkeklerin estetik uygulamalara karşı göstermiş olduğu ilgi de yoğun bir artış yaşanıyor. Bu alanda yapılan uygulamaların çeşitlendirilmesi ve işlem sürecinin kolaylaşmasıyla birlikte medikal estetik uygulamaları artık daha yaygın bir şekilde tercih ediliyor.

Medikal estetik uygulamalar uzman hekimler tarafından gerçekleştiriliyor. Bu uygulamalarda enjekte edilebilen maddeler, lazer tedaviler ve cilt yenileme gibi prosedürler yer alıyor. Ve bu uygulamalar sayesinde özellikle yüz bölgesinde kırışıklıkların ve ince çizgilerin giderilmesi, akne tedavilerinden etkin bir şekilde uygulanabilmesi ve güneş hasarının önüne geçilebilmesi gibi faydalar sağlanıyor.

Antalya medikal estetik uygulamalar denildiğinde aktif olarak kendi kliniğinde hizmet veren Dr. Şeyda Asel Bal ön plana çıkıyor. Kadın ve erkeklerin daha genç görünmelerini sağlayan birbirinden farklı ameliyatsız yöntemler ile çok kısa bir sürede oldukça verimli sonuçlar elde ediliyor.

Dr. Şeyda Asel Bal kliniğinde aktif olarak gerçekleştirilen medikal estetik uygulamalar şöyle sıralanıyor;

  • Lipoliz
  • Dolgu,
  • Mezoterapi,
  • Fransız askısı,
  • Badem göz estetiği,
  • Gençlik aşısı,

Bu uygulamaların her biri uzun yıllardır bu alanda hizmet veren Dr. Şeyda Asel Bal tarafından hijyenik ve steril bir klinik ortamında gerçekleştiriliyor. Bu uygulamalar sayesinde yetişkinler ameliyat ve yara izi olmadan genç ve kusursuz bir görünüm elde edebiliyor.

Medikal Estetik Uygulama Fiyatları

Dr. Şeyda Asel Bal tarafından gerçekleştirilen medikal estetik uygulamaları yaşlanmanın belirtilerini en etkin şekilde ortadan kaldırmak üzere gerçekleştiriliyor. Her bir bireyin estetik uygulama ihtiyacı farklı türde ve farklı boyutlarda olduğu için bu tür uygulamalarda fiyatlandırmalar değişiklik gösteriyor. Sağlıklı ve güvenilir bir ortamda en uygun fiyatlarla medikal estetik uygulamalar yaptırmak istiyorsanız Dr. Şeyda Asel Bal internet sitesine giriş yapabilir ve burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden görüşme sağlayabilirsiniz. Ne tür bir estetik uygulama talebiniz bulunuyorsa uygulamanın işlem süreçleri ve fiyatları hakkında gerekli bilgileri talep edebilirsiniz.

Dr. Şeyda Asel Bal internet sitesine giriş yaparak bu klinikte uygulanan her tür medikal estetik çalışmalarını kapsamlı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ve gerekli işlemler için randevu alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading