Connect with us

Kültür Sanat

Monster Notebook'tan ara tatile özel yeni kampanya: Hem üretkenliğinizi hem oyun deneyiminizi artırın

Monster Notebook, tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik yeni ara tatil kampanyasını duyurdu.

Published

on

Monster Notebook, tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik yeni ara tatil kampanyasını duyurdu. Hem oyunculara hem iş dünyasındaki profesyonellere hem de öğrencilere özel yeni ara tatil fırsatları 10 Şubat’a kadar Monster Notebook’ta.

Oyunlarda üstün performansa ulaşmak isteyen kullanıcılar, okuldaki işlerini kolaylaştırmak isteyen öğrenciler ve işteki üretkenliklerini artırmak isteyen profesyoneller için Monster Notebook; ara tatile özel yeni kampanyalarını duyurdu. Kulaklık, klavye, fare, kamera, monitör, gamepad ve webcam gibi birçok farklı kategorideki ekipmanlar ara tatile özel fırsatlarla 10 Şubat’a kadar Monster Notebook’ta!

Üretkenliği artıran Pusat aksesuarlarında ara tatile özel fırsatlar başladı

Hem okuldaki hem de işteki üretkenliği artırmaya yönelik tasarlanan Pusat aksesuarları, üstün batarya ömrü ve ergonomik deneyim sunuyor. Pusat Business Pro Kablosuz Metal Klavye, sessiz tuşları ve 100 saate varan batarya süresi sayesinde kesintisiz bir çalışma vadediyor.

İki cihazı aynı anda kullanma özgürlüğü sağlayan Pusat Business Pro Kablosuz Mouse, sağ ve sol ele uygun tasarımı sayesinde tüm kullanıcılara hitap ediyor. Pusat Ergo Kablosuz Dikey Mouse ise 90 saate varan pil süresi ve el yormayan tutuşu ile mesai saatlerini daha konforlu hale getiriyor.

Üstün gürültü engelleme özelliğiyle Pusat Wave ANC Bluetooth Headset, online toplantı ve derslerde dışarıdan gelen tüm sesleri engelleyerek kaliteli bir ses deneyimi ve yüksek verimlilik sağlıyor. Yüksek görüntü kalitesi ve ayarlanabilir geniş açılı merceğiyle Pusat Webcam ise ihtiyaç duyulan her an olağanüstü bir görüntü netliği sunuyor.

Oyun ekosistemini tamamlayan Pusat aksesuarlar, kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor

Oyun deneyimini iyileştirmek için klavye, mouse ve kulaklık gibi ihtiyaç duyulan tüm oyuncu aksesuarları; yarıyıl tatiline özel fırsatlarla Monster Notebook’ta. Rekabetçi oyunlardaki reflekslerini geliştirmek isteyen oyunculara özel 100 ile 16.000 arasında DPI seçeneği sunan Pusat One Shot Pro Wireless Mouse, makro tuş atayabilme ve 5 farklı profil için ön ayar yapabilme olanağı sağlıyor.

Göz alıcı RGB aydınlatmasıyla hem oyun dünyanızı hem de odanızı aydınlatma fırsatı sunan Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi, 105 adet mekanik tuşa ve 18 farklı RGB ışık moduna sahip. Konfordan taviz vermek istemeyen oyuncular için özel olarak üretilen bilek destek imkanı ile uzun ömürlü bir oyuncu klavyesine sahip olmanın şimdi tam zamanı.

Ses deneyimini benzersiz kılan Pusat 7.1 Surround Lite RGB Oyuncu Kulaklığı, rekabetçi oyunlarda oyunculara eşsiz bir avantaj sunuyor. Ayak sesleri ve atış seslerinin hangi yönden geldiğini anlamayı sağlayacak surround teknolojisine sahip Pusat oyuncu kulaklığı, yüksek kaliteli bir mikrofonla birlikte geliyor. Ürünle birlikte gelen kumanda üzerinden kolaylıkla ses açma-kapama, titreşim özelliği seçenekler yönetilebilirken, farklı aydınlatma modları sayesinde RGB renkleri istendiği gibi belirlenebiliyor. Benzersiz özellikleriyle oyuncuların vazgeçilmez tercihleri arasında yer alan Pusat oyuncu kulaklıkları, oyun deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. 

Hem işte hem oyunda, ara tatile özel fiyatlarla: Aryond Monitör

Hem iş dünyası profesyonellerine eşsiz bir kullanım kolaylığı hem de oyunculara olağanüstü bir görüntü performansı sunan Aryond monitörler, ara tatile özel fiyatlarla Monster Notebook’ta. 27” ekran, 240 Hz ekran yenileme hızı ve 32” ekran, 165 hz ekran yenileme hızı seçenekleriyle gelen Aryond monitörler 1 ms tepki süresine sahip. Öne-arkaya, yukarı-aşağı ve sağa-sola hareket edebilen Aryond monitörler, dahili hoparlörü ve yüksek kontrast değerleriyle işte ve oyunda benzersiz bir deneyim sunuyor.

Oyun kollarında ikinciye yüzde 25 indirim fırsatı

Ara tatilde oyun keyfini sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için Pusat Clutch Gamepad’in ikincisi, yüzde 25 indirimle Monster Notebook’ta. Gelişmiş titreşim sensörleri sayesinde gerçekçi bir oyun deneyimi sunan Pusat Clutch Gamepad; bilgisayar, Android telefon ve akıllı televizyonlarda oyun oynama ayrıcalığı yaşatıyor. 10 metre çekim alanı ve 12 saate varan çalışma süresiyle Pusat Clutch Gamepad’ler, kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor.

Son tarih 10 Şubat

Hem üretkenlik hem oyun alanında birçok aksesuar ve oyuncu ekipmanında geçerli Monster Notebook ara tatil kampanyası için son gün 10 Şubat 2023. Ara tatile özel fırsatlarla bu aksesuarlara ve ekipmanlara şimdi sahip olun:

  • Pusat Business Pro Kablosuz Metal Klavye
  • Pusat Business Pro Kablosuz Mouse
  • Pusat Ergo Kablosuz Dikey Mouse
  • Pusat Wave ANC Bluetooth Headset
  • Pusat Webcam
  • Pusat One Shot Pro Wireless Mouse
  • Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi
  • Pusat 7.1 Surround Lite RGB Oyuncu Kulaklığı
  • Aryond oyuncu monitörleri
  • Pusat Clutch Gamepad

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading