Musixen dünyanın ilk hibrit konser organizasyonunu düzenliyor

Oğuzhan Uğur’un sunduğu P!NÇ ve dolu dolu bir müzik ziyafeti aynı anda sahnede, online’da ve metaverse’te

 

Dijital performans platformu Musixen tarafından organize edilen dünyanın ilk hibrit konser programı 28 Ağustos 2022’de Maximum UNİQ Açıkhava’da! Canlı sahne performansı, online yayın ve metaverse evreninde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek interaktif organizasyon; Oğuzhan Uğur’un  sunduğu P!NÇ, birbirinden dinamik konuklar ve dolu dolu bir konser programıyla müziksevere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. 

 

Müzik ve eğlence severlere müziğe dair global ölçekte yepyeni bir deneyimi sunmayı amaçlayan dijital performans platformu Musixen, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ilk olacak bir organizasyona imza atıyor. Dünyanın ilk hibrit konser programını organize ederek 28 Ağustos Pazar günü müzikseverle buluşturacak olan platform, Oğuzhan Uğur’un   sunduğu P!NÇ, sevilen konuklar ve dolu dolu bir konser programıyla sınırsızca eğlenmeyi özleyenleri Maximum UNİQ Açıkhava’ya davet ediyor.  

 

İki bölümden oluşan programın ilk bölümünde, Oğuzhan Uğur’un sunduğu P!NÇ sürpriz konuklar eşliğinde gerçekleştirecekken; interaktif yayın, Maximum UNİQ Açıkhava’da canlı canlı izlenebilecek ve Musixen’den online olarak yayınlanacak. Programın ikinci bölümünde ise Oğuzhan Uğur ve müzisyen konukları interaktif bir konser verecek. Canlı konser  Atlasspace ve Musixen uygulamasından metaverse formatında izlenebilecek. Saat 21.00 itibariyle başlayacak olan programın her bölümü 1 saat sürecek. 

 

Biletler; Biletix, Biletino, Biletinial, Bubilet, Mobilet üzerinden avantajlı dönem fırsatıyla satışa açıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı