Connect with us

Kültür Sanat

Niloya Haritası ile Kaybolan Eşyalar Ortaya Çıkıyor

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya,   5 milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında minik dostları ile yeni maceralarını paylaşmaya devam ediyor.

Published

on

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya,  

5 milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında minik dostları ile yeni maceralarını paylaşmaya devam ediyor. Niloya ve arkadaşları, 13 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanacak ‘Niloya Haritası’ bölümünde bambaşka bir hikaye ile izleyicilere keyifli bir zaman dilimi yaşatacak. Çizgi kahramanlar, Niloya’nın çizdiği harita ile kaybolan eşyalarını bulurken, hazırladıkları haritanın ne kadar değerli olduğunu da ekranlara getirecekler. 

 

 

YouTube’da yaklaşık 5 milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan ismini mutluluktan alan Niloya, her hafta izleyicileri yeni bir maceraya çıkarmaya devam ediyor. Çizgi kahramanlar, spor etkinliklerinden bilimsel çalışmalara, ısınma taktiklerinden hayvan dostlarıyla eğlencelerine kadar eğitici ve öğretici birçok yeni içeriği her cumartesi günü saat 09.00’ da YouTube kanalında miniklerle buluşturuyor. Niloya ve arkadaşlarının sabırsızlıkla beklenen yeni bölümü ‘Niloya Haritası’ 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü yayınlanacak. 

 

                                                               

Mete’nin Arabası Nerede?

Niloya elinde kalemler, kağıtlar, boyalarla bahçeye çıkmış bir çalışma yapmaktadır. Nerede hangi bitki var? Sincaplar hangi ağaçta? Meyve ağaçları nerede? Her birinin yerini belli eden güzel, renkli ve çocuksu bir harita yapar. Mete de kırmızı arabasını bir köşeye koyup yardım etmiştir. Kar yağınca her yer beyazlar altında kalır. Sabah Mete’nin kapıyı çalmasıyla Niloya ve ailesi uyanır. Mete kırmızı arabasını bahçede unutmuştur. Kırmızı arabası elma ağacının altında kalmıştır. Ama elma ağacını karlardan dolayı tanıyamamakta, ayırt edememektedir. Niloya sorunu anlar. Hemen haritasını çıkarır. Adım adım ağacı bulurlar. Babası yağan karı kazıyarak kırmızı arabaya ulaşır. Hatta abisi Murat’ın topunu da bulur. Canlıların haritası meğer ne gerekli bir şeymiş. Ailesi bu çalışmasından dolayı Niloya’yı takdir eder.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading