Connect with us

Gündem

Onno Medical Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Sağlık Ürünleriyle Hizmet Sağlıyor

Published

on

Onno Medical Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Sağlık Ürünleriyle Hizmet Sağlıyor

Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi tıp alanı başta olmak üzere birçok alanda etkisini göstermiştir. İnsan sağlığında en kritik rolü üstelenen tıbbi aletler, teknolojinin gelişmesi sayesinde hem daha kullanışlı hem de daha uygun fiyatlı hale gelir. Aynı zamanda yaşanan bu hızlı gelişim ve değişim süreci tedavi sürecinde hastanın konforunu arttırdığı gibi sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını da olumlu bir şekilde etkilemektedir. Tek kullanımlık tıbbi aletler denince dünyaca ünlü birçok markayı uygun fiyatlı bir şekilde sizlere ulaştıran ilk isim Onno Medical’dir. Onno Medical, 2007 yılından bu yana sektörünün deneyimli, uzman isimlerinden biri olarak tıp alanında en kaliteli çözümlerle ve adını duyurmuş markaların ürünleriyle tıp sektörünün gereksinimini sağlar. Medikal hastane sarf malzemeleri alanında faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Onno Medical, 5 farklı kıtada 600’ün üzerinde tedarikçiden oluşan geniş bir ağa sahiptir. Onno Medical özellikle dünyaca ünlü tek kullanımlı tıbbi malzeme ürünleri üreten Bard ve Medtronic gibi markaları bünyesinde barındırmasından dolayı da tercih edilmektedir.

Tek Kullanımlık Tıbbi Ürünlere Onno Medical ile Ulaşın

Tıbbi cihazların başka hasta için hazırlanması son derece kritik ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bu konuda hem hastaların hem de doktorların imdadına tek kullanımlık tıbbi ürünleri yetişir. Tek kullanımlık tıbbi ürünler, bir hasta için kullanıldıktan sonra atılarak yeni hasta için yeni ürüne geçilir. Tek kullanımlık cihazların birden fazla hasta üzerinde kullanılması kesinlikle söz konusu olamaz. Tıbbi cihazlar kullanım alanına ve hizmet ettiği amaca göre birden fazla kategoriye ayrılır. Hem hastaları değerlendirme, izleme, teşhis ve tedavi etme amacıyla tasarlanan hem de tıbbi uygulamalarda kullanılan aletler, ekipman parçaları bulunmaktadır. Hemen hemen her tıbbi ürünün tek kullanımlık olanı üretilebilmektedir.

Yeniden kullanılabilir olan tıbbi ürünler, tedavi sonrasında temizleme, sterilizasyon ve dezenfeksiyon işlemlerinden geçmelidir. Bu da ekstra zaman kaybına ve temizlik ürünleri için ekstra masrafa sebebiyet vermektedir. Yeniden kullanılabilir ve tek kullanımlı ürünler arasında seçim yaparken göz önüne alınacak birçok etken bulunur. Hasta güvenliği başta olmak üzere sağladığı birçok faydadan dolayı tek kullanımlık tıbbi ürünlerin kullanımı son zamanlarda fazlaca artmıştır. Özellikle yeniden kullanılabilir olan ürünlerin taşıdığı enfeksiyon riski, bu ürünlerin gözden düşmesine sebep olmaktadır. Fakat tek kullanımlık cihazlar, üretildikten sonra sterilize edilerek, el değmeden tek tek paketlenmektedir. Bu sayede hastalar için enfeksiyon riskini sıfıra indirir. Bu faydaları olanaklar göz önüne alındığında tek kullanımlık ürünler sağlık sektöründe daha fazla talep edilmektedir. Bu alanda lider markalardan olan Medtronic ve Bard markalarının gelişmiş tek kullanımlık tıbbi ürünlere, Onno Medical aracılığıyla kolaylıkla ulaşılabilmektedir.

Onne Medical ile Son Kalite Medtronic Ürünleri

Tek kullanımlık tıbbi ürünleri üretme ve geliştirme konusunda öncü isimlerden biri olan Medtronic doktor, hemşire ve diğer medikal uzmanlarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özel olarak ürünler tasarlar. Özellikle sağlık alanında hastalanın hem tedavi hem de teşhis süreci için tıbbi ekipmanların eksiksiz olması önem taşıyan bir konudur. Kaliteli tıbbi ekipmanlar doktorların, hastalarını doğru şekilde değerlendirmesine katkıda bulunurken aynı zamanda tedaviyi de iyi yönde etkiler. Medtronic’in en önemli amaçlarından biri, hastaların tedavi aşamasında konforlu ve güvenli olmasını sağlarken hastalıklarının olumlu yönde gelişim göstermesine katkıda bulunabilmektir. Medtronic; metabolik, üroloji, genel cerrahi, torasik, jinekoloji, spor cerrahisi ve fıtık tamiri başta olmak üzere çeşitli cerrahi alanlarında tıbbi ürünler üretmektedir. Alanında lider isimlerden biri olarak sayılan Medtronic, geniş ürün çeşitliliği ile dikkat çekmektedir. Özellikle gelişmiş enerji bazlı cihazlarda solunum açısından uzun yıllara dayanan birikime sahiptir.

Dünyaca Ünlü Bard Ürünlerine Onno Medical ile Ulaşın

Hasta bakımımı için ihtiyaç duyulan tüm ürünleri üreten ve özel ihtiyaçlara göre geliştiren Bard markası, tıbbi ürünler alanında sektörün bir numarası olan isimlerdendir. Klinik araştırmalara uzun yıllar verdiği önem sayesinde adından söz ettiren Bard, gelişmiş ve yenilikçi fikirlerle hazırlanmış sağlık ürünlerin ile hem sağlık çalışanlarına hem de hastalara büyük bir kolaylık sağlanmaktadır. Bard, üroloji, damar operasyonu, tümör ve profesyonel medikal alanlarında gelişmelerini sürmektedir.

Markanın ürettiği temel ürünler arasında; cerrahi yama, takılabilir insülin kapağı, yapay damarlar, fistül, böbrek ablasyonu yapan kateter ürünleri, kateterler, pelvik taban düzeltimi, PICC, stentler, filtre, iğne biyopsisi, üreter stentler ve her tür iplikli idrar kateter cerrahisi yer almaktadır. Sağlık alanında büyük bir önem arz eden tıbbi aletler, hastalığın teşhis ve tedavi sürecinde büyük bir öneme sahip olmasından dolayı hastalar, kaliteli tıbbi ürünler bakımından zengin sağlık kurum ve kuruluşlarını tercih ederler. Ayrıca tek kullanımlık tıbbi ürünler, hastaların hijyen konusunda da içlerini rahatlatmaktadır. Dolayısıyla sağlık kuruluşlarının kaliteli tek kullanımlık tıbbi ürünlere sahip olması önem taşır. Tek kullanımlık tıbbi ürün markalarının başında gelen Bard ve Medtronic ürünlerine ulaşmak için en güvenilir yerlerden biri olan Onno Medical tercih edilmelidir.

 

Continue Reading