Connect with us

Kültür Sanat

Şerefine Salkım Hanım Osmancık Üzüm Şenliği Bu Pazar Gökçealan’da

Efes Selçuk Belediyesi “üzüme dair her şeyi” 25 Eylül Pazar günü Gökçealan Mahallesi’nde düzenlenecek olan “Şerefine Salkım Hanım Osmancık Üzüm Şenliği’nde”  buluşturuyor   Şerefine Salkım Hanım Osmancık Üzüm Şenliği kapsamında 25 Eylül Pazar günü saat 12.

Published

on

Efes Selçuk Belediyesi “üzüme dair her şeyi” 25 Eylül Pazar günü Gökçealan Mahallesi’nde düzenlenecek olan “Şerefine Salkım Hanım Osmancık Üzüm Şenliği’nde”  buluşturuyor

 

Şerefine Salkım Hanım Osmancık Üzüm Şenliği kapsamında 25 Eylül Pazar günü saat 12.00’de yerel üretici stantları açılacak. Gökçealan’a özgü Osmancık Üzümüne atfedilen şenlik saat 14.00’te Osmancık Üzümü hasadı ile başlayacak. Açılış konuşmaları, çeşitli gösteriler ve performansların da yer alacağı şenlik kapsamında “En Güzel Osmancık Üzüm Yarışması” düzenlenecek.  Efes Selçuk’un yerel seslerinden oluşan Efes Kent Orkestrası ve Akustik Gitarlı Kız İrem de şenlik de müzik performanslarıyla yer alacak.

 

25 Eylül Pazar günü üzüm cenneti Gökçealan’da düzenlenecek olan “Şerefine Salkım Hanım Osmancık Üzüm Şenliği” festivaller kenti Efes Selçuk’un, kentin tarımsal değerlerini tanıtmak ve üreticiye katkı sunmak amacıyla düzenlenen festivalleri arasında yer alıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading