Simülatör uçaklarla uçuş deneyimi Palladium AVM'de

Mayıs ayı içinde birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapan Ataşehir bölgesinin cazibe merkezi Palladium Ataşehir AVM, 19-27 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerine eşsiz bir uçuş tecrübesi yaşatacak. Ziyaretçiler, ayaklarını yerden kesecek olan Turkish Aero Simülatörleri etkinliğine ücret ödemeden katılabilecek.

ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Ataşehir bölgesinin cazibe merkezi Palladium Ataşehir AVM, 19-27 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilerini ‘uçurmaya’ hazırlanıyor.

Joystick, anahtarlar, pedallar ile havacılık tutkunlarını tatmin edecek fonksiyonlara sahip Turkish Aero Simülatörleri, 19-27 Mayıs tarihleri arasında hafta içi 13:00-21:00, hafta sonu ise 11:00-21:00 saatleri arasında Palladium AVM’nin zemin kat küre alanında yapışacak olan simülatör uçuş etkinliği, ziyaretçilere kaliteli VR görüntü sistemiyle tam bir kokpit deneyimi yaşatacak. F16, Cessna 182SP ve Topgun VR-Jet F18 uçaklarının simülatörlerinin yer alacağı etkinlikte ziyaretçiler hiçbir ücret ödemeden eşsiz anlara tanıklık edecek ve keyif dolu bir uçuş tecrübesi edinecekler.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı