SON GELİŞME
--:--:--

Sinemanın Buhranı Başladı

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Sinemanın Buhranı Başladı

Yapımcılığını Murat Yontan’ın yaptığı, yönetmen koltuğunu ise usta isim Kartal Çidamlı ve Hasan Sessiz’in paylaştığı M Yapım’ın “BUHRAN” isimli korku tarzındaki sinema filminin çekimleri başladı.

Cinli korku filmlerinin dünya piyasasında yeri olmadığını düşünen ünlü yapımcı Murat Yontan, evrensel ve oyunculuğu güçlü senaryo odaklı yapımlarla sinema izleyicisini buluşturmak istediklerini ifade etti. Başrolünü başarılı oyuncu Anıl Dal ve Beyza Nur Yılmaz’ın paylaştığı “BUHRAN” isimli sinema filminde sevilen oyuncular Tahir Bir, Deniz White, Feyza Akkan, Mustafa Türkmani, Demet Erdem, Mert Lale ve Gamze Çidamlı önemli karakterlere hayat veriyorlar. Denizli Pamukkale üniversitesinde biyomedikal mühendisliği mezunu olan “BUHRAN” isimli sinema filminin güzel başrol oyuncusu Beyza Nur Yılmaz, uzun zamandır başarıyla yürüttüğü mankenlik mesleği ile birlikte tecrübeli bir kadro eşliğinde oyunculuğa adım attı. Hayallerinin peşinden giderek mankenlik ve oyunculuk yolunda yürümek istediğini dile getiren Beyza Nur Yılmaz, canlandırdığım karaktere çok çalıştım etrafımda konusunda çok uzman kişiler olması bana ayrıca güven veriyor ifadesinde bulundu. Oyunculuğa aslında podyumda başladığı vurgusunu yapan Beyza Nur Yılmaz “Podyuma çıktığımızda da bir karaktere bürünürüz.

Çıktığım her defilede ve taşıdığım her tasarımda aslında farklı bir kadını oynuyorum. Ve oynadığım her kadına ya kendimden bir parça katıyorum ya da benliğime karakterden bir parça alıyorum. Oyunculuk adına henüz yolun çok başındayım fakat canlandıracağım her karakterin kendi dünyamdaki benlik arayışıma bir katkısı olacağını düşünüyorum. Değişime açık bir insan olarak bundan 1 belki 2 veya 5 sene sonraki halimin nasıl olacağını düşünmek bana yaşama ve oynama sevinci katıyor” dedi. İlk tecrübesinde başrol olmanın bir nebzede olsa korkuttuğunu fakat kendisi için kötü bir durum olmadığını. Çünkü korkunun beraberinde cesareti de getirdiği, cesareti yaşatan korku, korkuya neden olanda cesarettir, Korktuğu kadar cesaretli olduğunu düşünmenin kendisini biraz olsun rahatlattığı vurgusunu yaptı.

 

Benzer Haberler
Esra Öztürk: “Sahnede Her Tarza Yer Var, Ama Kurallarımla!”
Esra Öztürk: “Sahnede Her Tarza Yer Var, Ama Kurallarımla!”
Dengeler: Biri olmak muhteşem gala ile yayına girdi!
Dengeler: Biri olmak muhteşem gala ile yayına girdi!
Öykü Gürman ve Fatih İçmeli, Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Dünya evine Girdi
Öykü Gürman ve Fatih İçmeli, Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Dünya evine Girdi
Sahnede boşanma teklifi
Sahnede boşanma teklifi
Alperen selvi kimdir? nerelidir? kaç yaşındadır?
Alperen selvi kimdir? nerelidir? kaç yaşındadır?
Futbolcu, Oyuncu Aşkında Kötü Son
Futbolcu, Oyuncu Aşkında Kötü Son
19 Yıllık Tecrübesi ile Magazin Dünyasında Tek Lige Magazin
Life Magazin

Türkiye’nin en güçlü kalemleri ile 20 Yıla Yakın Magazin Gazetecilik deneyimi ile sizlere. Reklam & işbirliği : ismail.usta@gmail.com WhatsApp : +90 542 7783256

Copyright © 2006 - 2025 Tüm hakları Life Magazin'de saklıdır. Seobaz Haber Teması