Connect with us

Kültür Sanat

Storm Wardare Kapalı Betasına Gerisayım Başladı!

İkinci Dünya Savaşı temalı strateji kart oyunu Storm Warfare, dünya çapında gerçekleştirilecek Kapalı Beta testine başlıyor.

Published

on

İkinci Dünya Savaşı temalı strateji kart oyunu Storm Warfare, dünya çapında gerçekleştirilecek Kapalı Beta testine başlıyor.

İkinci Dünya Savaşı’ndaki gerçek hikayeler, efsanevi karakterler ve sembolleşmiş muharebelerden ilham alan Storm Warfare, kart koleksiyonu oyunlarına (Collectible Card Game) yepyeni bir bakış getirmek üzere.

Türk oyun endüstrisinin en yeni ve iddialı aktörlerinden Janus Interactive tarafından geliştirilen Storm Warfare, tamamen Türk geliştiricilerden oluşan bir ekibin imzasını taşıyor. Kapalı Beta testi 12 Mayıs Cuma günü başlayacak ve iki hafta sürecek. Oyunun bütün görsel elementlerini Ethem Onur Bilgiç, Burak Şentürk, Ayhan Öztürk, Alper Geçgel ve Selçuk Ören gibi ünlü Türk illüstratörler tasarlıyor.

Yol haritasındaki ilk aşama olan Kapalı Beta, oyunculardan gelen geri bildirimlerle oyunun daha da iyileştirilmesine olanak sağlayacak. Kapalı Beta sürecinde yalnızca belirli modlar oynanabilecek. İlgi duyan tüm oyunseverler stormwarfare adresinden Kapalı Beta için kayıt yaptırabilirler. Oyunseverlerin merakla beklediği Kapalı Beta testine tüm dünyadan binlerce oyuncunun katılması bekleniyor.

Storm Warfare’in önümüzdeki aylarda herkesin erişebileceği Açık Beta testi sonrasında, resmi olarak oyunseverler ile buluşması planlanmakta. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading