Connect with us

Fashion Magazine

Tanınmış iş adamı İbrahim Murat Gündüz, Beyaz TV’de herkesin beğeniyle izlediği “Söz Sende” isimli programa katıldı.

Published

on

İbrahim Murat Gündüz, 24 Eylül 2024 tarihinde, model Ece Gürsel ve eğitimci Şafak Türkoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği “Söz Sende” programının özel bir konuğu olarak ekrana geldi. Dövüş sporlarına olan ilgisi ve spora katkılarıyla bilinen Gündüz, boks, kickboks ve muaythai gibi alanlarda sporcuların gelişimi ve ihtiyaçları hakkında bilgiler verdi.

Programda özellikle Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’ya takdir dolu ifadelerle değinen Gündüz, 2023 Kasım ayında Portekiz’de gerçekleşen Dünya Kickboks Şampiyonası’nda milli takımımızın gösterdiği üstün performans ve elde ettiği tarihi başarıya vurgu yaptı ve bu başarıda emeği geçen Salim Kayıcı’ya şükranlarını iletti.

Bir dönem Türkiye Kickboks Milli Takım Antrenörü Şahin Eroğlu ile yakın çalışan İbrahim Murat Gündüz, artık yollarını ayırdığını ve bundan sonra Salim Kayıcı’nın yanında yer alacağını belirtti.

“Söz Sende” programı, her hafta alanlarında deneyimli ve başarılı isimleri ağırlıyor ve cumartesi günleri saat 13:00’te Beyaz TV izleyicileriyle buluşuyor.

 

https://twitter.com/ismail_TURK55/status/1729118197738320174

 

https://kolektifhaber.net/ibrahim-murat-gunduz-ve-sporcularindan-tarihi-basari/

 

 

Continue Reading