Connect with us

Kültür Sanat

Teknolojik annelere özel fırsatlar Teknosa'da

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, TV’lerden aksesuarlara pek çok farklı ürün grubunda Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuyor.

Published

on

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, TV’lerden aksesuarlara pek çok farklı ürün grubunda Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuyor.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, annelerini teknolojik hediyelerle mutlu etmek isteyenler için birbirinden cazip kampanyalarına başladı. 

Akıllı telefonları da kampanyaya dahil eden Teknosa, Omix X600 modeli yanında Grundig saç kurutma makinesi; Tecno seçili model telefonlarda ve Realme 10 8-128 GB ve 256 GB modelleri ile ise Arzum Okka Minio kahve makinesi hediye ediyor. Vivo Y35 tercihlerinde de Arzum AR5068-AG Superstar Touch saç düzleştirici fırça hediyesi mevcut iken Samsung A54 modeli yanında 1.000 TL Teknosa hediye çeki veriliyor. Kampanya kapsamında iPhone 13, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro ile birlikte AirPods 2. Nesil & AirPods Pro 2. Nesil alımlarında 1.500 TL’ye varan indirim fırsatı sunuluyor. 

Samsung Galaxy Watch5 alımlarında Samsung Buds2 kablosuz kulaklıkta yüzde 50 indirim ile Samsung Galaxy Buds2 Pro yanında 10-12 Mayıs tarihleri arasında influencer iletişimi ile sadece Teknosa’ya özel tüm Teknosa alışverişlerinde geçerli anında 500 TL indirim de tüketicileri bekliyor. 

Kampanya kapsamında notebook, gaming ürünleri ve tabletlerde de farklı indirim seçenekleri bulunuyor. Seçili Huawei notebook 9.999 TL’den, Asus notebook 6.597 TL’den, Acer notebook 7.999 TL’den; seçili Lenova tablet 5.399 TL, Honor tablet ise 2.799 TL’den satışa sunuluyor. Tercihlerde yükselişini sürdüren gaming kategorisinde de seçili ekran kartlarında indirim fırsatları var.

Özellikle evde geçirilen sürenin artmasıyla birlikte öne çıkan ev aletlerindeki arayışlara cevap veren Teknosa’da Philips torbasız süpürge yanında Philips çelik kettle, Arnica süpürgelerin yanında da Arnica Alize mini saç kurutma makinesi hediye ediliyor. Philips tam otomatik kahve makinelerinde ise yüzde 15 indirim fırsatı bulunuyor. Bir başka hediye seçeneği olarak JBL bluetooth speaker 2.589 TL’ye, Philips kulak üstü kablosuz kulaklık mağazalara özel olarak 699 TL’den satışa sunuluyor. 

Teknosa’nın özel markası Preo’da da TeknoClub üyeleri için mikrodalga fırın, Türk kahve makinesi ve bluetooth kablosuz kulaklıklarda özel indirimler öne çıkıyor. TeknoClub üyelerine özel Samsung TV’lerde yüzde 15, LG TV’lerde yüzde 10 indirim imkânı var. Ayrıca yine TeknoClub üyeleri için seçili Philips TV yanında Philips airfryer hediyesi sunulurken, seçili TCL TV yanında robot süpürgeye 9.999 TL yerine 7.499 TL’den sahip olmak mümkün oluyor. 15 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak seçili kampanyalardan Teknosa’nın 66 ildeki mağazaları ve teknosa.com’dan alışveriş yapanlar yararlanabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading