Connect with us

Kültür Sanat

The ORGANICS by Red Bull 6. Bozcaada Caz Festivali’nde büyük ilgi gördü!

Her yıl büyük bir ilgiyle karşılanan Bozcaada Caz Festivali 26-28 Ağustos tarihleri arasında altıncı kez gerçekleştirildi.

Published

on

Her yıl büyük bir ilgiyle karşılanan Bozcaada Caz Festivali 26-28 Ağustos tarihleri arasında altıncı kez gerçekleştirildi. The ORGANICS by Red Bull altı farklı lezzeti ile dikkatleri çekerken, düzenlediği çeşitli atölye ve pop-up performanslar ile de ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. 

 

Bozcaada Caz Festivali, 26-28 Ağustos tarihleri arasında sahnesinde yeni yetenekler ve cazın ustalarını ağırlarken100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri, dikkat çekici lezzetlerle harmanlayan Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi The ORGANICS by Red Bull; Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale, Viva Mate ve ailenin en yeni üyesi Black Orange çeşitleriyle Bozcaada Caz Festivali’nde deneyimin bir parçası oldu.

 

Toplumsal cinsiyet eşitliği, ekolojik dönüşüm ve erişilebilirlik başlıklarındaki savunuculuk alanları üzerinde duran, bu yıl daha iyi bir dünyanın mümkün olduğu inancıyla ve bir araya gelmenin gücüyle şifa bulmayı amaçlayan Bozcaada Caz Festivali’nde bu sene de The ORGANICS by Red Bull rüzgarı esti. 

 

Orta Cafe Bozcaada’da gerçekleşen Mix & Match Mokteyl Atölyesi’nde Twins Cocktail’in The ORGANICS by Red Bull çeşitlerine özel reçeteleri, miksolojist Onurcan Gençer anlatımı eşliğinde lezzetli mokteyllere dönüşürken, K Bozcaada Revma’daki Mum Atölyesi’nde katılımcılar yeteneklerini keşfetme şansı buldu. İlham verici paneller ve müzik dinletilerine de yer veren festival, misafirlerini Orta Cafe Bozcaada’da, The ORGANICS by Red Bull Pop-Up Performansları’nda ağırladı. Guillaume Perret ve Simge Pınar’ın eşsiz müziği adanın keyifli atmosferi ile birleşerek dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading