Connect with us

Kültür Sanat

TikTok'un yeni sohbet serisi AdTalks sektörün öncülerini ağırlıyor

TikTok’un yeni video serisi AdTalks, reklam ve pazarlama sektörünün önde gelen isimlerini ağırlamaya başladı.

Published

on

TikTok’un yeni video serisi AdTalks, reklam ve pazarlama sektörünün önde gelen isimlerini ağırlamaya başladı. Konuklar kendi reklam stratejilerinden, sektöre olan yaklaşımlarından ve yeni trendlerden bahsederken, TikTok’u bir platform olarak nasıl konumlandırdıklarından ve TikTok’un reklam-pazarlama dünyası için öneminden bahsedecekler. 

 

TikTok’u en efektif biçimde kullanan markalardan pazarlama yöneticilerini ağırlamak başlayan AdTalks’un konukları, kendi marka stratejilerini nasıl kurduklarını anlatırken, markaların iş geliştirme, farkındalık, sürdürülebilirlik, satış hedeflerine ulaşmak için TikTok’u pazarlama stratejilerine nasıl dahil ettiklerini de vurgulayacaklar. 

 

Serinin ilerleyen bölümlerinde AdTalks kanaat önderleri ve akademisyenleri de ağırlayarak onların reklam ve pazarlama vizyonunu TikTok topluluğuyla buluşturmayı hedefliyor.

TikTok Türkiye İş Birlikleri Yöneticisi Barış Aldanmaz, TikTok’un yeni video serisine ilişkin şu ifadeleri kullandı: “TikTok’un sadece son tüketiciye değil, markalara ve şirketlere de yeni bir alan açtığı bir gerçek. TikTok’taki özgün içerikler son tüketicinin tüketim alışkanlarını değiştirirken markaların reklam-pazarlama departmanlarına da yeni yöntemlerle tüketiciye ulaşmanın yollarını sunuyor. Bu serinin, markaların TikTok’u dahil ettikleri reklam stratejilerini nasıl geliştirdiklerini ve TikTok’un kampanyalarındaki etkisini göstermek için çok önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.”

Yemeksepeti marka stratejisinde TikTok’un yeri

İlk AdTalks bölümünün konuklarından biri olan Yemeksepeti CMO’su Okan Erol, Yemeksepeti’nin başarı hikayesinin yanı sıra, TikTok’taki başarılarının temel faktörlerini anlattı. Okan Erol’un, TikTok’u bir platform olarak nasıl konumlandırdıklarından ve TikTok’un reklam-pazarlama dünyası için öneminden bahsettiği programda, Yemeksepeti’nin marka stratejisinde TikTok’un konumlandırılışı ile iş gelişme ve sürdürülebilir gibi konulara da değinildi. 

TikTok’un medya stratejisindeki konumu

Mondelez CX Lead Ayşegül Gökmen Torun’sa Mondelez’in TikTok’u medya stratejisinde nasıl konumlandırdığını ve kampanyalarında hangi TikTok ürün çözümlerini kullandıklarını detaylandırdı. İlk bölümün bir diğer konuğu olan PHD Türkiye Dijital Yöneticisi Ece Özcan, TikTok’u kampanyalarında nasıl konumlandırdıklarını ve TikTok’un kampanyaları için stratejik önemini paylaştı. PHD bünyesindeki markaların geçtiğimiz yıl TikTok kampanyaları ile birçok ödül kazandığını belirten Özcan, bu başarının temel bileşenlerini TikTok topluluğu için anlattı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading