Connect with us

Kültür Sanat

TP Vision; pazar lideri stereo ses, bağlanabilirlik ve sürdürülebilirlik özelliklerine sahip AOC markalı ses ürünlerini satışa sunacak

Bu yaz itibarıyla satışa sunulacak olan AOC markalı ilk taşınabilir hoparlör modelleri arasında; AOC 01, AOC 02 ve AOC 03 parti hoparlörleri yer alıyor.

Published

on

Bu yaz itibarıyla satışa sunulacak olan AOC markalı ilk taşınabilir hoparlör modelleri arasında; AOC 01, AOC 02 ve AOC 03 parti hoparlörleri yer alıyor.

  • AOC markası; halihazırda yenilikçi, yüksek kaliteli ve yüksek değerli elektronik cihazlarla ilişkilendirilen çok çeşitli ürünleri ve ‘AGON by AOC’ portföyüyle küresel anlamda lider bir özel oyun monitörü şirketi.
  • AOC ürünleriyle; ‘’Birliktelik, Keyif ve Bağlantı’’ temel değerlerine odaklanan yenilikçi iletişim yoluyla yeni ve çoğunlukla daha genç bir kitle hedefleniyor.
  • Geniş stereo ses performansı, bağlanabilirlik ve sürdürülebilirlik AOC Sound ürünlerinin merkezinde yer alıyor.
  • Hoparlörler, AOC.com da dahil olmak üzere online kanallardan satışa sunulacak ve hedef kitlenin satın alma alışkanlıkları ve beklentileri bu yollarla takip edilecek. 
  • Yeni hoparlörler, ‘’Red Bull Dance Your Style’’ ve ‘’Red Bull BC One’’ gibi etkinlikler aracılığıyla ’’on-the-go’’müzik ve dans temalarını teşvik ederek AOC’nin global ortaklıklarında önemli bir rol oynayacak.

Philips markalı TV & Ses ürünlerinin tasarım, üretim, satış ve pazarlamasından sorumlu olan TP Vision; genç kitleleri hedefleyen AOC markalı bir dizi ses ürününü piyasaya çıkarmak amacıyla kardeş TPV Group şirketi AOC ile ortaklık yapacağını duyurdu.

Ortaklık kapsamında ilk olarak her biri tek bir üniteden özellikle geniş ve otantik stereo ses sunan üç taşınabilir hoparlörün tanıtımıyla hızla büyüyen taşınabilir ses segmentine odaklanılacak. Ürünlerin hedef kitlesi olan daha genç kitlelere ulaşmak amacıyla ‘on-the-go’ müzik ve dans temasına odaklanılacak.

Ekran teknolojisinde dünyanın lider markalarından biri olan AOC, AGON by AOC özel oyun ekranları serisiyle popülerlik kazanarak oyun sektöründe büyük bir başarı elde etti. Markanın oyun monitörleri global pazarda 1 numarada yer alıyor. 

Yeni AOC serisi öncelikle üç taşınabilir hoparlöre odaklanacak.  Kompakt AOC Speaker O1, daha büyük versiyon AOC Speaker O2 ve AOC Speaker O3 parti modeli. Tüm ürünlerin üretim, tasarım ve geliştirme sürecinde TP Vision’ın tasarım, ses kalitesi, ürün mühendisliği ve üretimde kanıtlanmış uzmanlığından yararlanıl dı. 

Her üç hoparlör de AOC deneyiminin önemli bir parçası olarak derin bas ve ekstra geniş, otantik stereo görüntünün yanı sıra bağlı cihazlar arasında anında geçiş ve 100 hoparlöre kadar çoklu bağlantı gibi gelişmiş bağlantı, paylaşım ve üstün ses performansı sunuyor. 

Tüm AOC Sound ürünlerinin önemli bir diğer özelliği de sürdürülebilirlik. Hoparlör modelleri; uzun ömürlü performans garantisi, sağlamlık ve yüksek oranda geri dönüştürülmüş malzeme sunuyor. 

İlk AOC Sound ürünlerinin piyasaya çıkışını kutlamak amacıyla yeni hoparlörler, AOC’nin ‘’Red Bull Dance Your Style’’ ve ‘’Red Bull BC One’’ yarışmalarıyla global ortaklığının bir parçası olarak dünya çapındaki etkinliklerde ve etkinlik içi aktivasyonlarda yer alacak. 

Hedef kitlenin satın alma alışkanlıklarına ve tercihlerine göre, yeni AOC Sound ürünleri yalnızca AOC.com ve diğer online satış kanalları üzerinden satışa sunulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading